Δείτε την αρχική ενδεκάδα της Ανόρθωσης για τον αγώνα κόντρα στον Ακρίτα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Κεραυνός,Αντωνίου, Μπαϊσίνιο, Αντωνιάδης, Κίκο, Τεχέρα, Αρτυματάς, Νινγκά, Γουαρίς, Εμπραλίτζε, Γκερέρο.

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Κορέια, Φερέιρα, Αντονίν, Σαμπό, Κορρέα, Κωνσταντίνου, Τζούλιου, Γ. Ιωάννου, Αργυρού, Χριστοφή, Μραζ.

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χριστοφόρου: «Πρέπει να μαζευτεί άμεσα ένα εκατομμύριο ευρώ για τις οφειλές, για να αποφύγουμε τις συνέπειες»-ThemaSports
30/04 @ 12:03

Χριστοφόρου: «Πρέπει να μαζευτεί άμεσα ένα εκατομμύριο ευρώ για τις οφειλές, για να αποφύγουμε τις συνέπειες»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις δύο οικονομικές εκστρατείες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δίδουν «διαβατήριο» στον Οκκά; -ThemaSports
30/04 @ 09:12

Δίδουν «διαβατήριο» στον Οκκά;

Κουμάνταρε ικανοποιητικά την ομάδα ο Γιάννης Οκκάς, κατά το διάστημα που τον επιστράτευσαν μετά την διακοπή της συνεργασίας με τον Γκαγιέγο. Μόνο στο παιχνίδι με την Πάφο, η ομάδα δεν είχε αξιοπρεπή παρουσία, πέτυχε το «εκκωφαντικό» διπλό επί του ΑΠΟΕΛ, όπως και την ισοπαλία με την ΑΕΚ προχθές…

Η συγκινητική ιστορία ενός Ανορθωσιάτη για το πως βρέθηκε ένα κασκόλ-κειμήλιο που είχε χάσει πριν πολλά χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/04 @ 08:33

Η συγκινητική ιστορία ενός Ανορθωσιάτη για το πως βρέθηκε ένα κασκόλ-κειμήλιο που είχε χάσει πριν πολλά χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νικόλας Στυλιανού, φίλαθλος της Ανόρθωσης, ανέβασε βίντεο όπου διηγείται πως βρέθηκε μετά από πολλά χρόνια, ένα κασκόλ-κειμήλιο της Ανόρθωσης που του άφησε ο πατέρας του από την Αμμόχωστο και το είχε χάσει σε ένα φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην «Κυρία» και την Ομόνοια.

«Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία - Στις 11.5 με Άρη κάτι... ανεπανάληπτο»-ThemaSports
29/04 @ 17:36

«Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία - Στις 11.5 με Άρη κάτι... ανεπανάληπτο»

O Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την χθεσινή του παρουσία στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" όπου σε γιγαντοοθόνες είδαν το παιχνίδι με την ΑΕΚ και καλεί τον κόσμο στο επόμενο παιχνίδι με τον Άρη την τελευταία αγωνιστική στις 11.05.

TIMOYΡ: Έβαλε 1000 ευρώ και έκανε κάλεσμα για το «Αντώνης Παπαδόπουλος»!-ThemaSports
29/04 @ 16:52

TIMOYΡ: Έβαλε 1000 ευρώ και έκανε κάλεσμα για το «Αντώνης Παπαδόπουλος»!

Ανάρτηση της Κατερίνας Κετσπάγια στα Social Media με βίντεο του Τιμούρ Κετσπάγια να κάνει κάλεσμα στον κόσμο της Ανόρθωσης για να συνεισφέρει στην προσπάθεια των Μαχητών για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ