Πόλυς ΧαραλάμπουςΠέρσι τέτοιες μέρες, ζούσαν ανεπανάληπτες στιγμές στον Απόλλωνα. Είχαν κατακτήσει το πρωτάθλημα, μετά από 16 χρόνια, οι χοροί κράτησαν για κάμποσες μέρες.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Φέτος οι κυανόλευκοι, όχι μόνο δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν την δυναμική της ανόδου στο «Έβερεστ» του κυπριακού ποδοσφαίρου, αλλά κινδυνεύουν σοβαρά να μείνουν εκτός Ευρώπης, για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια.
Ο άνθρωπος που μοιάζει με την… «καλαμιά στον κάμπο» στην τρέχουσα σεζόν για την λεμεσιανή ομάδα, είναι ο Γιάννης Πίττας. Είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας, με 15 γκολ, ψηφίστηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς στα βραβεία του ΠΑΣΠ.
Όσοι έπιασαν δουλειά για να χτίσουν τον Απόλλωνα της επόμενης σεζόν, καταλαβαίνουν ότι απαγορεύεται να κάμουν τα ίδια λάθη με τα περσινά.
*Παρών στην ψεσινή εκδήλωση ήταν κι ο Γιοβάνοβιτς, αφού παρέλαβε το βραβείο της τρίτης καλύτερης απόκρουσης της σεζόν. Την έκανε στο 19ο λεπτό του αγώνα με τον Άρη, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η Πάφος είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη... διαφορά στα γκολ υπέρ-κατά.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/04 @ 20:40
Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει καλά στατιστικά κόντρα στην Πάφο
17/04 @ 17:00
Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και με αφορμή τους εορτασμούς του Πάσχα, αντιπροσωπεία της ομάδας μας μαζί με τον Μεγάλο μας Χορηγό, Stoiximan, επισκέφθηκε το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο γηροκομείο – κέντρο αποκατάστασης και αναπήρων.
16/04 @ 14:55
Ανάρτηση από το τμήμα Βόλεϊ του Απόλλωνα για την στήριξη του κόσμου στον τελικό κυπέλλου
16/04 @ 11:45
Ενημέρωση από τον Απόλλωνα για τα εισιτήρια του αγώνα Πρωταθλήματος με την Πάφο
16/04 @ 11:00
Ο Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 για τον Κβίντα και τις οφειλές στο κράτος
16/04 @ 08:25
Είχε δηλώσει on air σε ραδιοφωνικές εκπομπές, πριν δυο μήνες, ο Φανούρης Κωνσταντίνου, ότι έκαναν συμφωνία κυρίων με την Πάφο για τον Κβίντα, να μην αγωνιστεί ο Τσέχος σέντερ μπακ σε κανένα ματς μεταξύ των δυο ομάδων και στις δυο διοργανώσεις.
BEST OF THEMASPORTS