Οι πρώτες ενισχύσεις και οι προτεραιότητες σε χαφ και δεξί μπακ

Οι πρώτες ενισχύσεις και οι προτεραιότητες σε χαφ και δεξί μπακ

Κινητικότητα στον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφική του ενίσχυση.

Σε ρυθμούς σχεδιασμού και μεταγραφών κινούνται στον Παναθηναϊκό με έναν και μόνο στόχο: Την ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν και φυσικά την έγκαιρη απόκτηση κάποιων παικτών με φόντο τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από τη στιγμή που η προεργασία για εντόπιση συγκεκριμένων στόχων έχει αρχίσει από τον Ιανουάριο, οι «πράσινοι» περνάνε στο επόμενο στάδιο. Αυτόν της κινητοποίησης για την υλοποίηση μεταγραφών. Άλλωστε, ο στόχος, αρχικά, είναι να έχουν αποκτηθεί 3 με 4 ποδοσφαιριστές μέχρι τις 15 Ιουνίου.

 
 



Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει βρει παίκτες για τη θέση του χαφ και του δεξιού μπακ. Αν δεν αλλάξει κάτι, αυτές θα είναι και οι πρώτες κινήσεις του Παναθηναϊκού σύντομα. Αναφορικά με τον Λινγκρ της Σλάβια Πράγας, ο Τσέχος άσος απασχολεί και αγωνίζεται κυρίως ως «δεκάρι» και δεύτερος επιθετικός.

Το επόμενο διάστημα αναμένονται οι εξελίξεις για τις πρώτες ενισχύσεις του «τριφυλλιού».

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Καταγγελία που σοκάρει για Σωματείο: «Λιθοβολεί, χτυπάει και απειλεί διαιτητές»!

Καταγγελία που σοκάρει για Σωματείο: «Λιθοβολεί, χτυπάει και απειλεί διαιτητές»!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύνδεσμος διαιτητών ποδοσφαίρου Ρεθύμνου, καταγγέλει μεταξύ άλλων, ότι «υπάρχει συνεχιζόμενη κι επαναλαμβανόμενη και, πλέον, επικίνδυνη βία σε βάρος αξιωματούχων διαιτησίας, με εμπλεκόμενο των σωματείο “ΑΟ Λιβαδίων”».