Απαλλαγή Σπανούλη για πειθαρχικό παράπτωμα στο ματς με τον Παναθηναϊκό

Απαλλαγή Σπανούλη για πειθαρχικό παράπτωμα στο ματς με τον Παναθηναϊκό

Απέφυγε την τιμωρία ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα τιμωρηθεί περαιτέρω για τις διαμαρτυρίες του στους διαιτητές στον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά των playoffs ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Περιστέρι bwin τη Δευτέρα. Ο Λαρισαίος τεχνικός απαλλάχθηκε από την κατηγορία για πειθαρχικό παράπτωμα και έτσι θα είναι κανονικά το Σάββατο στον πάγκο για το Game 2.

Αναλυτικά η απόφαση:


«Απαλλάσσεται ο κ. Βασίλειος Σπανούλης προπονητής της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ 2003) για πειθαρχικό παράπτωμα προπονητή, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) που διεξήχθη στις 15-5-2023».

 
 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μοιάζει με πλάσμα τρόμου, αλλά είναι μανιτάρι: Μυρίζει σάπιο κρέας

Μοιάζει με πλάσμα τρόμου, αλλά είναι μανιτάρι: Μυρίζει σάπιο κρέας

Στον κόσμο των μυκήτων, λίγα είδη προκαλούν τόση έκπληξη όσο το λεγόμενο Clathrus archeri, γνωστό και ως Octopus Stinkhorn. Πρόκειται για έναν από τους πιο αλλόκοτους μύκητες που μπορεί να συναντήσει κανείς στη φύση, καθώς αναδύεται από το έδαφος θυμίζοντας πλάσμα που ξεπροβάλλει από ταινία επιστημονικής φαντασίας.