Το άτυπο τζάμπολ του Final Four του Κάουνας έγινε, με τους τεχνικούς και τους παίκτες δίνουν το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου και τον Σάσα Βεζένκοφ να αναδεικνύεται σε MVP της κανονικής διάρκειας της Euroleague.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο άσος του Ολυμπιακού μάλιστα παρέλαβε το βραβείο από τα χέρια της οικογένειά του, που βρέθηκε στο Κάουνας, με τον Βεζένκοφ να θέτει στις δηλώσεις του μοναδικό στόχο για τους «ερυθρόλευκους» τον τίτλο της Euroleague.

 

Στα αξιοσημείωτα η παρουσία των φίλων του Ολυμπιακού έξω από την αίθουσα που διεξαγόταν η συνέντευξη Τύπου, με τις φωνές τους να δίνουν άλλο χρώμα στη διαδικασία.

«Δεν έχουμε πίεση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ, στο πιο υψηλό επίπεδο της Euroleague για δεύτερη σερί σεζόν. Είναι οι καλύτεροι εδώ. Πρέπει να το απολαύσουμε. Αυτό θέλω να περάσω στους παίκτες μου. Να τα δώσουμε όλα και το τέλος έτσι θα είμαστε χαρούμενοι. Η ομάδα που θα πάρει τον τίτλο δε θα είναι η μόνο χαρούμενη. Πολλές ομάδες έκαναν σπουδαία δουλειά. Δεν υπάρχει αποτυχία αν δεν πάρεις τον τίτλο. Αλλά θα κάνουμε τα πάντα για αυτό, τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

 

Με τον Κώστα Παπανικολάου να προσθέτει: ««Το πιο δύσκολο είναι... τώρα! Εδώ στη συνέντευξη Τύπου! Πρέπει να συγκεντρωθείς και είσαι η ίδια ομάδα που ήσουν όλη τη χρονιά. Με την ίδια συνταγή. Να δουλέψουμε όπως όλη τη σεζόν και να βγάλουμε στο παρκέ τη σκληράδα και την ανταγωνιστικότητά μας. Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει. Όλες οι ομάδες είχαν πολύ καλή χρονιά. Είναι δύο παιχνίδια. Πρέπει να το απολαύσουμε γιατί δεν ξέρουμε πότε θα είναι κάποιος εδώ ξανά».

 

Από την πλευρά του ο Σάσα Ομπράντοβιτς, που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό, ανέφερε: «Το να είμαστε εδώ με τους καλύτερους είναι απίστευτο! Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Δεν είμαστε εδώ για να ανταγωνιστούμε απλά. Θέλουμε να ονειρευόμαστε».

Με τον Μάικ Τζέιμς να καλείται να απαντήσει σχετικά με την παρουσία των φίλων των «ερυθρόλευκων» έξω από την αίθουσα να και τονίζει: «Είναι ωραίο να υπάρχουν φίλαθλοι. Είμαι ενθουσιασμένος για το πρώτο ματς και να τα δώσω όλα».

Στον άλλο ημιτελικό η Μπαρτσελόνα θα συγκρουστεί με τη Ρεάλ στο clasico, με τον τεχνικό των Καταλανών να δηλώνει: «Είμαι στο σπίτι μου. Συγχαρητήρια στο Κάουνας για την εκδήλωση. Μπορούμε να ελέγξουμε κάποια πράγματα και άλλα όχι. Υπάρχουν πάντα τα λάθη, να είμαστε ενωμένοι όσο γίνεται, να είμαστε ήρεμοι οι προπονητές. Να βρούμε ισορροπία. Μου αρέσει η πίεση, βγάζει τον καλύτερο εαυτό μας και πιστεύω πως θα πάμε καλά».

Και τον Τόμας Σατοράνσκι να συμπληρώνει: «Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Ευχόμαστε πως στο τέλος θα καταφέρουμε να σηκώσουμε το τρόπαιο».

Από το στρατόπεδο των Μαδριλένων ο Τσους Ματέο τόνισε: «Είναι το πνεύμα της ομάδας, του συλλόγου. Ήταν ένα δύσκολο μονοπάτι ως εδώ. Δεν υποχωρήσαμε ποτέ. Επιζήσαμε για να φτάσουμε εδώ».

Με τον Ντζάναν Μούσα να δηλώνει: «Υπέροχο συναίσθημα να είμαστε εδώ. Έχουμε καλό μομέντουμ και θέλουμε το ίδιο στον ημιτελικό. Να ζήσουμε τη στιγμή, να πάμε φάση-φάση και θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει».

sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 96-99 (παρ.): Πήρε το «θρίλερ» της χρονιάς, προκρίθηκε στα ημιτελικά και επικεντρώνεται στο... Βερολίνο!-ThemaSports
18/05 @ 22:39

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 96-99 (παρ.): Πήρε το «θρίλερ» της χρονιάς, προκρίθηκε στα ημιτελικά και επικεντρώνεται στο... Βερολίνο!

Στο ματς της χρονιάς, ο ΠΑΟΚ «πάλεψε» και έφτασε κοντά σε μία σπουδαία νίκη, ωστόσο ο Παναθηναϊκός νίκησε στην παράταση (18/05, 99-96) και προκρίθηκε στα ημιτελικά!

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 68-100: «Περίπατος» προς τα ημιτελικά, με πολλούς πρωταγωνιστές!-ThemaSports
18/05 @ 19:45

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 68-100: «Περίπατος» προς τα ημιτελικά, με πολλούς πρωταγωνιστές!

Ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από το κλειστό των Άνω Λιοσίων (68-100), και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League, δίνοντας τέλος στην πολυτάραχη χρονιά της ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός AKTOR - ΠΑΟΚ 84-66: Οι πράσινοι έκαναν εύκολα το 1-0 απέναντι στον Πόρτερ Τζούνιορ, ο οποίος πάλευε μόνος του-ThemaSports
16/05 @ 22:19

Παναθηναϊκός AKTOR - ΠΑΟΚ 84-66: Οι πράσινοι έκαναν εύκολα το 1-0 απέναντι στον Πόρτερ Τζούνιορ, ο οποίος πάλευε μόνος του

Με το δεξί μπήκε στα playoffs της Stoiximan Basket League ο Παναθηναϊκός AKTOR, που έκανε το 1-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 84-66 στο τελευταίο εντός έδρας ματς του πριν από το Final Four της EuroLeague. Μόνος του πάλευε ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ που μέτρησε 26 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 5 λάθη.

Αταμάν για το βραβείο του προπονητή της χρονιάς: "Δεν θυμάμαι γιατί μου έδωσαν το βραβείο κάποτε, θυμάμαι όμως τους back to back τίτλους με την Εφές"-ThemaSports
15/05 @ 11:05

Αταμάν για το βραβείο του προπονητή της χρονιάς: "Δεν θυμάμαι γιατί μου έδωσαν το βραβείο κάποτε, θυμάμαι όμως τους back to back τίτλους με την Εφές"

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε στα κανάλια novasports ότι το βραβείο του "προπονητή της χρονιάς" της EuroLeague δεν είναι κάτι που τον ενδιαφέρει και δεν θυμάται καν πώς και γιατί το κέρδισε το 2021, ωστόσο θυμάται τους back to back τίτλους με την Αναντολού Εφές.

Σλούκας: «Δικαίωση η πρόκριση στο Final Four - Προφανώς και θα μπορούσα να είμαι στην πρώτη πεντάδα»-ThemaSports
15/05 @ 09:50

Σλούκας: «Δικαίωση η πρόκριση στο Final Four - Προφανώς και θα μπορούσα να είμαι στην πρώτη πεντάδα»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR, Κώστας Σλούκας, στη media day του «τριφυλλιού», ενόψει του Final Four της Euroleague στο Βερολίνο.

Η ιστορική διάσταση του MVP του Μάικ Τζέιμς: Τι είχαμε 18 χρόνια να δούμε, και τι δεν είχε ξανασυμβεί ποτέ! (video)-ThemaSports
14/05 @ 22:39

Η ιστορική διάσταση του MVP του Μάικ Τζέιμς: Τι είχαμε 18 χρόνια να δούμε, και τι δεν είχε ξανασυμβεί ποτέ! (video)

MVP της EuroLeague εκτός Final 4 ή Αμερικανός MVP; Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδαμε κάτι απ' όλα αυτά, πριν τη φετινή «στέψη» του Μάικ Τζέιμς;

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ