«Έπρεπε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες»

«Έπρεπε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες»

Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Για τη νίκη επί της ΕΝΠ: «Συγχαρητήρια στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία γιατί μετά από αρκετό καιρό κέρδισαν αγώνα. Μας είχε λείψει η νίκη. Για ακόμη μια φορά, έπρεπε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Είχαμε πει ότι η Νέα Σαλαμίνα είναι ένα σωματείο καθαρό από πάνω μέχρι κάτω και το αποδείξαμε και χθες. Όχι γιατί αν κέρδιζε η ΕΝΠ θα άλλαζε κάτι. Είδαμε για κίτρινες προειδοποιήσεις, ήταν κάτι το οποίο μας άφηνε παγερά αδιάφορους γιατί αυτά είναι ζητήματα ξένα για το σωματείο μας. Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, κερδίσαμε για την ομάδα και τον κόσμο μας, και αυτό μας χαροποιεί. Η ΕΝΠ ήταν πιο άτυχη από εμάς, εμείς ήμασταν πιο εύστοχοι. Η ΕΝΠ μας θυμίζει τις δυσκολίες που περάσαμε και εμείς και τους ευχόμαστε κάθε καλό. Εμείς είπαμε από την αρχή είχαμε πει ότι δεν θέλουμε η δική μας απόδοση να επηρεάσει τον όμιλο γι’ αυτό θα είμαστε σοβαροί και στη συνέχεια. Την άλλη Παρασκευή ολοκληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Ντορεγκαράι τραυματίστηκε αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ιατρική εκτίμηση. Δεν θεωρώ πως είναι κάτι το σοβαρό, όμως αυτό θα το αφήσουμε στην ιατρική ομάδα όταν θα τον εξετάσει».

Για το συμβόλαιο: «Με αρκετούς παίκτες διατηρούμε το όψιον ανανέωσης και θεωρώ πως θα εξασκηθούν οι ρήτρες. Πόσω μάλλον όταν αφορά τον πρώτο σκόρερ μας. Ένας πολύ αποτελεσματικός παίκτης. Θα εξασκηθεί η ρήτρα ανανέωσης. Έχουμε το δικαίωμα ανανέωσης και για τους Μελισσα, Οφόρι, Ντάρκοβιτς, Ντιακιτέ. Χειρίζεται τα θέματα η ομάδα προγραμματισμού. Με αρκετούς εξ αυτών συνομιλεί και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε ανακοινώσεις»

Για το κεφάλαιο προπονητή: «Είμαστε στη διαδικασία εξεύρεσης νέου προπονητή. Αν κρίνω από τα τηλεφωνήματα που δεχθήκαμε, είναι πολλά τα ονόματα. Δεν έχει καταρτιστεί ακόμη η λίστα, προχωρά η αξιολόγηση. Δεν υπάρχει λόγος να πάρουμε βιαστικές αποφάσεις»

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΕΛ: Προ των πυλών και η τρίτη μεταγραφή!

ΑΕΛ: Προ των πυλών και η τρίτη μεταγραφή!

Η ΑΕΛ βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της τρίτης της μεταγραφής για τον Ιανουάριο, με τον Θαπέλο Μασέκο να ετοιμάζεται να φορέσει τα γαλαζοκίτρινα.