Κλειστό κύκλωμα και... Ομόνοια-Πάφος - Τα δεδομένα μέχρι σήμερα
Δεν τίθεται θέμα μη διεξαγωγής του αγώνα Ομόνοια-Πάφος την ερχόμενη Πέμπτη
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ανακοίνωση:
«Λίγα 24ώρα πριν τον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς η πόλη ετοιμάζεται να ζήσει για άλλη μια φορά πρωτόγνωρες στιγμές.
Η Α.Ε.Λ που την είχαν όλοι ξεγραμμένη, η Α.Ε.Λ που πάλεψε με θεούς και δαίμονες καθ’ όλη την διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου είναι εδώ ΕΝΩΜΕΝΗ και ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ, πανέτοιμη να διεκδικήσει το 8ο κύπελλο στην ιστορία της κι’ αυτό χάρη στην πίστη, την αφοσίωση και την θέληση του τεράστιου της κόσμου.
Γι’ αυτόν τον τεράστιο κόσμο λοιπόν αυτό το Σάββατο (20/05) στον χώρο στάθμευσης του Εναερίου, θα διοργανωθεί ένα τεράστιο γλέντι, στο οποίο θα παραστούν όλα τα κομμάτια του Συλλόγου.
Το γλέντι θα αρχίσει στις 17:00 με μουσικές, face painting και φουσκωτό για τους μικρούς Λέοντες, άφθονο ποτό και φαγητό. Στον χώρο θα υπάρχει επίσης μπουτίκ του Συνδέσμου όπου ο κόσμος θα μπορεί να προμηθευτεί καινούργια προϊόντα.
Καλούμε όλο τον κόσμο της Α.Ε.Λ να έρθει με τις οικογένειες του και τα παιδία του, γιατί στο κάτω κάτω όλα γι’ αυτούς τα κάνουμε, ούτως ώστε να παραλάβουν από εμάς μία Α.Ε.Λ γιγάντια, μία Α.Ε.Λ αντάξια στο μπόι των ονείρων μας».