Νεοφυτίδης: «Θα είναι κάτι το φανταστικό, κάτι πρωτόγνωρο για τα κυπριακά δεδομένα»

Νεοφυτίδης: «Θα είναι κάτι το φανταστικό, κάτι πρωτόγνωρο για τα κυπριακά δεδομένα»

Ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για τα βραβεία του ΠΑΣΠ.

Οι δηλώσεις του:

Για την αποψινή εκδήλωση του ΠΑΣΠ: «Θα είναι κάτι το φανταστικό απόψε, κάτι πρωτόγνωρο για τα κυπριακά δεδομένα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έχουμε μια μαγική βραδιά. Έχουμε πάρα πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους».

Για τα βραβεία: «Για τα καλύτερα γκολ και τις καλύτερες επεμβάσεις βραβεύουμε τα γκολ και τις επεμβάσεις της κανονικής περιόδου. Όλα τα άλλα βραβεία που αφορούν την καλύτερη ενδεκάδα, τα χρυσά γάντια, τους πρώτους σκόρερ και τον καλύτερο παίκτη, συμπεριλαμβάνουν όλους τους αγώνες. Η καλύτερη ενδεκάδα βγαίνει αποκλειστικά από τους ψήφους των παικτών. Ένα κριτήριο που μπήκε είναι να έχει ο παίκτης πάνω από 1100 λεπτά συμμετοχής».

Για τον Φαμπιάνο που έμεινε εκτός: «Για τη συγκεκριμένη χρονιά υπάρχουν κάποιοι άλλοι τερματοφύλακες που βαθμολογήθηκαν από τους ποδοσφαιριστές με περισσότερους ψήφους».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το βίντεο της οργής: Η στιγμή που υπάλληλοι κακοποιούν θαλάσσια χελώνα στη Χλώρακα

Το βίντεο της οργής: Η στιγμή που υπάλληλοι κακοποιούν θαλάσσια χελώνα στη Χλώρακα

Σάλο προκαλεί βίντεο που καταγράφει τη στιγμή κατά την οποία υπάλληλοι του Κοινοτικού Συμβουλίου Χλώρακας φέρονται να κακοποιούν θαλάσσια χελώνα σε παραλιακή περιοχή της Πάφου.