Απογοητευμένος με την αποχώρηση Μέσι - Θέλει να φύγει και αυτός από Παρί!

Απογοητευμένος με την αποχώρηση Μέσι - Θέλει να φύγει και αυτός από Παρί!

Ο Λιονέλ Μέσι αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν στο φινάλε της σεζόν και ο Μάρκο Βεράτι επιθυμεί να τον… ακολουθήσει όπου και αν πάει, αφού τους συνδέει στενή φιλία.

Η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν θεωρείται δεδομένη στο φινάλε της σεζόν, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Με πιθανότητα η νέα του ομάδα να είναι η Μπαρτσελόνα, να είναι πλέον μεγάλη.

Η επικείμενη φυγή του Μέσι από τους Παριζιάνους, ενδέχεται να φέρει την αποχώρηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή.

Πρόκειται για τον Μάρκο Βεράτι, με τον Ιταλό χαφ να συνδέεται με στενή φιλία με τον 35χρονο σούπερ σταρ. Ο Ιταλός μέσος είναι απογοητευμένος με την αποχώρηση του καλού του φίλου και επιθυμεί και ο ίδιος να φύγει.

Μάλιστα, επιθυμεί να αγωνιστεί του χρόνου στην ίδια ομάδα με τον Λιονέλ Μέσι, ακόμη και αν έχει πολύ μικρό συμβόλαιο.

Και μάλλον δεν θα χαλούσε ιδιαίτερα την Μπαρτσελόνα να έπαιρνε πακέτο τους δύο παικταράδες.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο αρχηγός της Παρί που έπαιξε στην Ελλάδα και του «άλλαζαν» συνέχεια τις κλειδαριές, για να φύγει από την ΑΕΚ

Ο αρχηγός της Παρί που έπαιξε στην Ελλάδα και του «άλλαζαν» συνέχεια τις κλειδαριές, για να φύγει από την ΑΕΚ

Υπέγραψε στην ΑΕΚ ως μεγάλο όνομα με υψηλές προσδοκίες και τελικά, έμεινε στην ιστορία ως ένα cult ήρωας, με πολλές ιστορίες για να διηγηθεί: ο Ερίκ Ραμπεσαντρατανά, άλλοτε αρχηγός της Παρί Σεν Ζερμέν.