«Μας συνέδεαν τα ελληνικά τραγούδια με Σανμαρτεάν, έπρεπε να έχει παίξει Ρεάλ ή Μπάρτσα!»

«Μας συνέδεαν τα ελληνικά τραγούδια με Σανμαρτεάν, έπρεπε να έχει παίξει Ρεάλ ή Μπάρτσα!»

Ο Ηλίας Χαραλάμπους μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το Λουσιάν Σανμαρτεάν, λέγοντας πως είχε τα προσόντα για να αγωνιστεί σε Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Λουσιάν Σανμαρτεάν μίλησε ο Ηλίας Χαραλάμπους.

Μιλώντας στο podcast «SportCast with Sile», ο νυν προπονητής της Στεάουα Βουκουρεστίου μίλησε για τη φιλία του με του με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, μεταξύ άλλων.


Αρχικά, ανέφερε πως τον προσέγγισε κατευθείαν όταν υπήρξαν συμπαίκτες στη Βασλούι, μιας και είχε αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Ελλάδας και άκουγε ελληνικά τραγούδια, ενώ τόνισε πως είχε τα προσόντα για να αγωνιστεί είτε στη Ρεάλ Μαδρίτης είτε στην Μπαρτσελόνα.

«Είχα μια ιδιαίτερη σχέση με τη Λουσιάν, γιατί έπαιζε στην Ελλάδα και ήξερε κάποια ελληνικά τραγούδια. Όταν έφτασα στη Βασλούι άρχισε να τραγουδάει στα ελληνικά και ήρθαμε κοντά.

Του είπα ότι είχα δει πολλούς ποδοσφαιριστές στην καριέρα μου, αλλά αυτός είχε τα προσόντα που θα έπρεπε να έχει παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης ή στην Μπαρτσελόνα.

Εξακολουθώ να λέω ότι ο Λουσιάν είχε ικανότητες υψηλού επιπέδου. Έπρεπε να είναι σε πολύ υψηλότερο επίπεδο και δεν ξέρω γιατί δεν έπαιξε στο κορυφαίο επίπεδο, αν και η ποιότητά του ήταν γι' αυτό»,
 ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Κύπριος τεχνικός.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η εξήγηση Σλοτ για Σαλάχ και το «survival mode» απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν

Η εξήγηση Σλοτ για Σαλάχ και το «survival mode» απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Άρνε Σλοτ εξήγησε γιατί δεν έπαιξε ο Σαλάχ στην ήττα από την Παρί και μιλά για «survival mode» της Λίβερπουλ στο Champions League.