Πετεβίνος: Ο Φωτίου του έστειλε ηχητικό για... Ομόνοια και το έπαιξε στον αέρα ραδιοφώνου!
Δυνατό μήνυμα στον αέρα ενόψει ντέρμπι έστειλε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος και ο πρόεδρος της ομάδας, Χάρης Φωτίου.




Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:
Για την κρούση από την Ανόρθωση: «Ότι και να γίνει, θα συνεχίσω εδώ. Ήθελα να δοκιμάσω στο εξωτερικό. Είχα έναν πρόεδρο στην Κύπρο που μου έδωσε την ευκαιρία, τον Ανδρέα Σοφοκλέους. Έκανα τέσσερα χρόνια εκεί, αλλά τώρα θέλω να κάνω κάτι στο εξωτερικό. Είναι τιμή μου που γράφτηκε το όνομα μου για μεγάλη ομάδα στην Κύπρο. Τώρα έχω συμβόλαιο και πρέπει να είμαι σωστός εδώ και πως θα κάνω καλύτερη δουλειά στην ομάδα μου».
Για την ΑΕΛ και τον τελικό του κυπέλλου: «Είχε δύσκολη χρονιά η ΑΕΛ, είναι 60-40 οι πιθανότητες για την Ομόνοια, όμως δεν σημαίνει ότι η ΑΕΛ δεν μπορεί να πάρει το κύπελλο».
Για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη ομάδα. Χωρίς να κάνει την καλύτερη χρονιά, είναι εκεί. Δεν είμαι σίγουρος ποιος θα το πάρει, αφού ο Άρης παίζει φανταστικό ποδόσφαιρο και είναι δίκαια στην κορυφή».
Για την Τσουκαρίτσκι: «Είναι μία ομάδα όπως ο Άρης, με παρόμοια ιστορία. Έχει πολύ καλή ακαδημία και κάθε χρόνο έχουν στην ομάδα παίκτες κάτω από 21 ετών. Η φιλοσοφία στην ομάδα είναι να έχουμε 2-3 στην ενδεκάδα από την ακαδημία».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις