Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπαρτσελόνα έχει μπει ο Ρούμπεν Νέβες, χωρίς ωστόσο οι Καταλανοί να έχουν κάνει ακόμη την κίνησή τους.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Πορτογάλος χαφ της Γουλβς, αποτελεί προσωπική επιθυμία του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, με τους «Λύκους» να τον κοστολογούν στα 45 εκ. ευρώ.
Σύμφωνα με το «TalkSport», ο Τσάβι παρά τις αρχικές του αντιρρήσεις, έδωσε θετική εισήγηση για την απόκτηση του Ρούμπεν Νέβες, με τους Καταλανούς, ωστόσο να μην έχουν κάνει ακόμη την κίνησή τους.
Οι «μπλαουγκράνα» θα πρέπει πρώτα να αδειάσουν θέση στο ρόστερ τους, αλλά και να λύσουν το θέμα με το FFP, προτού καταθέσουν πρόταση στην Γουλβς για την απόκτηση του Πορτογάλου χαφ.
Sdna.gr
Δεσπόζει το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/06 @ 08:38
Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Champions League, ένας φίλος της Παρί τραυματίστηκε από αυτοκίνητο στο Παρίσι.
01/06 @ 08:20
Χαμός στους δρόμους του Παρισιού μετά την κατάκτηση του Champions League, με οπαδούς της Παρί να έχουν άγριες συμπλοκές με την αστυνομία, καταστρέφοντας αυτοκίνητα και μηχανές.
01/06 @ 00:00
Με το τέλος του τελικού του Champions League, ο Λουίς Ενρίκε φόρεσε ένα μπλουζάκι, αφιερωμένο στην μνήμη της κόρης του, Ξάνα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 9 ετών το 2019.
31/05 @ 23:55
Η Παρί Σεν Ζερμέν έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Champions League που κερδίζει στον τελικό με πέντε γκολ διαφορά, μετά τον θρίαμβο με σκορ 5-0 επί της Ίντερ.
31/05 @ 23:56
Δείτε τη Χρυσή Βίβλο του Champions League μετά την κατάκτηση της κούπας με τα μεγάλα αυτιά από την Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό με την Ίντερ!
31/05 @ 23:55
Η Παρί Σεν Ζερμέν έγραψε ιστορία! Μετά το πρωτάθλημα και το κύπελλο Γαλλίας, κατέκτησε και το Champions League, πετυχαίνοντας το πρώτο τρεμπλ στην ιστορία της. Δεύτερο για τον Λουίς Ενρίκε!
BEST OF THEMASPORTS