Themasports teamΔιαβάστε τι αναφέρει ο Ολυμπιακός σε ανακοίνωσή του…
Ακολουθήστε μας στο Google news
Με μια ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός επιτίθεται στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ. Αφορμή για αυτή αποτέλεσε ο ορισμός, διαιτητή αλλά VAR, τον οποίο οι ερυθρόλευκοι χαρακτηρίζουν ως πρόκληση…
«Το πιο βρώμικο πρωτάθλημα στην Ιστορία της Super League ρίχνει αυλαία με μια ακόμα προκλητική και ντροπιαστική απόφαση-ορισμό, που ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ και πάλι τη διεξαγωγή της διοργάνωσης. Με Ελληνα διαιτητή και με VAR απο την Πορτογαλία, άνθρωπο του Υπεύθυνου της ΚΕΔ για το VAR Πορτογάλου κ. Βαρέλα, του οποίου το ρόλο γνωρίζουν οι πάντες!», αναφέρει η Πειραϊκή ΠΑΕ η οποία δεν σταματά εκεί τους χαρακτηρισμούς.
Αναφερόμενη στο εφετινό πρωτάθλημα, το χαρακτηρίζει ως «πρωτάθλημα της μεζούρας», των «δήθεν Πολωνών διαιτητών», των «καμικάζι - διαιτητών Κέλετ, Νταμπάνοβιτς και Μάσα», κτλ και καταλήγει ενημερώνοντας για την απόφασή της να παραχωρήσει συνέντευξή Τύπου στην οποία θα «ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας και τους υγιείς φιλάθλους για ό,τι έχει συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο που δυστυχώς βρίσκεται σε σήψη», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.
Αναλυτικά αναφέρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός:
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταγγέλλει για μια ακόμα φορά την συμμορία που διοικεί την ΕΠΟ, η οποία όρισε Έλληνα διαιτητή παρά τα συμφωνηθέντα και ενώ μιλάμε για αγώνα που κρίνει την τελική κατάταξη της βαθμολογίας και πιθανότατα τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και τα έσοδα των ομάδων την επόμενη σεζόν.
Δεν έχει πια κανένα νόημα η προσπάθεια να ορθοποδήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο με αυτούς που το έχουν στα χέρια τους και το έχουν μετατρέψει σε παγκόσμιο ανέκδοτο! Δυστυχώς για όσους συμμετέχουμε είναι απλώς μια ελληνική τραγωδία.
Το πιο βρώμικο πρωτάθλημα στην Ιστορία της Super League ρίχνει αυλαία με μια ακόμα προκλητική και ντροπιαστική απόφαση-ορισμό, που ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ και πάλι τη διεξαγωγή της διοργάνωσης. Με Ελληνα διαιτητή και με VAR απο την Πορτογαλία, άνθρωπο του Υπεύθυνου της ΚΕΔ για το VAR Πορτογάλου κ. Βαρέλα, του οποίου το ρόλο γνωρίζουν οι πάντες!
Το Πρωτάθλημα της Μεζούρας, των δήθεν μεθυσμένων Πολωνών διαιτητών (με 0% σε αλκοτέστ της Ελληνικής Αστυνομίας), των καμικάζι – διαιτητών Κέλετ, Νταμπάνοβιτς και Μάσα, του Τζουχίν Τζάγια και των Σιδηρόπουλου και Διαμαντόπουλου, των εκλεκτών των «εργαλείων» Μπένετ και Μάνταλου. Το Πρωτάθλημα με τις διαιτησίες – εγκλήματα και τα VAR με τις αλλοιωμένες γραμμές, τελειώνει με μια ακόμα πρόκληση για κάθε σκεπτόμενο φίλαθλο.
Όσα συνέβησαν αυτή τη χρονιά στο αλλοιωμένο και στιγματισμένο αυτό Πρωτάθλημα, αλλά και στην κωμωδία του Κυπέλλου Ελλάδος -και όχι μόνον αυτά- θα παρουσιαστούν αναλυτικά σε Συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την οποία θα ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας και τους υγιείς φιλάθλους για ό,τι έχει συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο που δυστυχώς βρίσκεται σε σήψη.
Ταυτόχρονα θα υπάρξει ενημέρωση και για τις νομικές μας ενέργειες, αφού η μόνη λύση για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τους λαθρέμπορους, τους ποινικούς, τους στοιχηματζήδες και τους παρανόμους είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη!
sport-fm.gr
Δείτε τα γκολ και τις φάσεις από το Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ που έληξε 2-2.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/11 @ 23:04
Ο Παναθηναϊκός με τρομερή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και πολλές αντοχές όταν έπρεπε να υπερασπιστεί τα κεκτημένα του, επιβλήθηκε 2-1 του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και έστειλε μήνυμα προς όλους στο πρωτάθλημα!
09/11 @ 22:46
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δέχθηκε με δύναμη την μπάλα στο κεφάλι και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να τον χειροκροτούν θερμά, σε μία ωραία στιγμή στη Λεωφόρο.
09/11 @ 19:58
Ο Πινέδα ήταν και πάλι εκεί όταν η ΑΕΚ τον χρειάστηκε, πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα και λύτρωσε την Ένωση για δεύτερο σερί ματς μετά τον Παναιτωλικό, χαρίζοντας τη νίκη με σκορ 1-0 επί του ΟΦΗ.
09/11 @ 17:00
Έκανε τη δουλειά του ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες λύγισαν με 3-1 την Κηφισιά και περιμένουν «δώρο» απ’ το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ για πάνε ως πρώτοι στη διακοπή.
09/11 @ 11:25
Διαβάστε τι ανέφερε ο Ράφα Μπενίτεθ στον Γκουαρντιόλα για τη συμπλήρωση του Ισπανού 1000 αγώνων στους πάγκους.
09/11 @ 08:32
Ένα ματς για τη 10η αγωνιστική που έρχεται με την απόλυτη ανάγκη του Παναθηναϊκού να δείξει τα επόμενα βήματα της βελτίωσης του και τον ΠΑΟΚ να καλείται να καταθέσει άλλη μια απόδειξη των λόγων που τον καθιστούν πρωτοπόρο.
BEST OF THEMASPORTS