Stoiximan Super League: Έλληνες διαιτητές στο φινάλε των Play Off, Πορτογάλος VAR στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Stoiximan Super League: Έλληνες διαιτητές στο φινάλε των Play Off, Πορτογάλος VAR στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Ορίστηκαν οι διαιτητές της 10ης αγωνιστικής των Play Off της Stoiximan Super League. Έλληνες διαιτητές θα διευθύνουν και τα τρία ματς (14/05, 20:00), της τελευταίας αγωνιστικής των Play Off της Stoiximan Super League.



Ο Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε για το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα, με τον Πορτογάλο, Αντρέ Ναρσίσο, να επιλέγεται ως VAR. Βοηθοί του θα είναι οι Κωσταράς και Μεϊντάνας, ενώ 4ος ο Γκάμαρης.

Από την άλλη πλευρά, το ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη θα «σφυρίξει» ο Θανάσης Τζήλος, με τον Πέτρο Τσαγκαράκη να είναι VAR και την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Βόλο, ο Ευάγγελος Μανούχος, με VAR τον Ιωάννη Παπαδόπουλο.

www.bnsports.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πρωταθλητής ο Παφιακός: Κέρδισε την Ομόνοια και έκανε το back-to-back

Πρωταθλητής ο Παφιακός: Κέρδισε την Ομόνοια και έκανε το back-to-back

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά, ο Παφιακός επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στο Allwyn Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας.