Tιμήθηκαν Ανδρέας Μυλωνάς και Άντρος Καραπατάκης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Tιμήθηκαν Ανδρέας Μυλωνάς και Άντρος Καραπατάκης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η ενημέρωση.

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης και το μέλος του ΔΣ Ανδρέας Μυλωνάς παρευρέθηκαν σε εκδήλωση των Olympians, όπου τιμήθηκαν ο σκαπανέας της ιστιοπλοΐας στην Κύπρο Τοτός Θεοδοσίου και το μέλος των Olympians Άντρος Καραπατάκης, την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 στη Λεμεσό.
«Ο κυπριακός αθλητισμός σάς χρωστάει πολλά», είπε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης, εκφράζοντας τον σεβασμό που νιώθει προς τον Τοτό Θεοδοσίου ως Πρόεδρος του ΚΟΑ και ως άνθρωπος του αθλητισμού γενικότερα. Τού παρέδωσε εκ μέρους των Olympians τιμητική πλακέτα, με το τιμώμενο πρόσωπο να ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Οργανισμού για τη στήριξη που απολαμβάνει. Αναμνηστική πλακέτα παρέδωσε επίσης στον Άντρο Καραπατάκη, με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ, ο οποίος τιμήθηκε ως μέλος και σταθερός υποστηρικτής των Olympians.
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Κ.Ε.Σ.Ο.Α.) Κώστας Παπακώστας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΚΟΑ και τον Οργανισμό για την ισχυρή και διαχρονική στήριξη του Οργανισμού προς τους Olympians. #cyprus #koa #cyprussportsorganisation

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΠΙΚΟ blooper του διαιτητή Σαμπάιο στην πρεμιέρα του Μουντιάλ - Τον... πρόδωσαν τα περιορισμένα αγγλικά του!

ΕΠΙΚΟ blooper του διαιτητή Σαμπάιο στην πρεμιέρα του Μουντιάλ - Τον... πρόδωσαν τα περιορισμένα αγγλικά του!

Επικό blooper στην πρεμιέρα του Μουντιάλ 2026, καθώς ο Βραζιλιάνος διαιτητής Σαμπάιο «κόλλησε» στα αγγλικά του on field review, χαρίζοντας viral στιγμή στο Μεξικό-Νότια Αφρική.

BEST OF THEMASPORTS