Themasports

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο προπονητής της Δόξας Κατωκοπιάς, Κώστας Σακκάς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

Για το μοιραίο συμβάν και τον θάνατο του πατέρα του Ανδρέα Καραμανώλη: «Είναι γεγονός ότι ο τρόπος που επήλθε το μοιραίο, μας έχει συγκλονίσει όλους στην ομάδα και πόσο μάλλον τον ίδιο τον παίκτη. Εκφράσαμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον Ανδρέα και την οικογένεια του. Εύχομαι να βρουν την δύναμη οι δικοί του και να προχωρήσουν μπροστά. Τον φίλο Γιάννο τον ζούσαμε καθημερινά από τη μέρα που ήρθε ο γιος του στην ομάδα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Για τα παιχνίδια στα πλει-άουτ και την πορεία της Δόξας: «Τα παιχνίδια με τις ομάδες που παλεύουμε για την παραμονή είναι πάντα σε μια λεπτή γραμμή. Καμία ομάδα δεν υπερτερεί κόντρα στην άλλη. Οι αγώνες κρίνονται στην λεπτομέρεια. Εμείς είχαμε ένα καλό διάστημα με νίκες, αλλά τον τελευταίο καιρό κάποια πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλουμε και ήρθαν ήττες οι οποίες πρέπει να μας πεισμώσουν».

Για την μάχη αποφυγής του υποβιβασμού και το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στον Ακρίτα: «Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς, αλλά εμείς βλέπουμε το αμέσως επόμενο δικό μας παιχνίδι και δεν περιμένουμε αποτελέσματα άλλων ομάδων. Την Δευτέρα παίζουμε με τον Ακρίτα, μία πολύ καλή ομάδα που εμείς δυσκολευτήκαμε να κερδίσουμε πρόσφατα. Ο Ακρίτας κάνει καλή πορεία στα πλει-άουτ, που αν την έκανε νωρίτερα φέτος, ίσως να δικαιούταν κάτι παραπάνω».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Στο αγωνιστικό έχουμε κάποια θέματα. Δύσκολα θα παίξει ο Ανδρέας Καραμανώλης, ο Κέρλα είναι εκτός, ενώ ένα μικρό πρόβλημα έχει και ο Φαουάζ. Δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ, αλλά εμείς θα προετοιμάσουμε όλα τα παιδιά κατάλληλα».

Για τη μάχη που γίνεται στο πρώτο γκρουπ: «Θεωρώ ότι η διαφορά μεταξύ των ομάδων στις πρώτες θέσεις δεν είναι μεγάλη. Σε κάθε παιχνίδι όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Για τα ντέρμπι της Κυριακής, δίνω προβάδισμα σε ΑΠΟΕΛ και Άρη λόγω έδρας χωρίς να σημαίνει ότι ΑΕΚ και Απόλλων δεν μπορούν να κερδίσουν. Για το Πάφος-Ομόνοια πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν, γιατί η Ομόνοια έχει την προσοχή της στραμμένη στο κύπελλο».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μήνυμα από Δόξα: «Πέσαμε, θα σηκωθούμε και θα επιστρέψουμε»-ThemaSports
13/05 @ 12:11

Μήνυμα από Δόξα: «Πέσαμε, θα σηκωθούμε και θα επιστρέψουμε»

Η Δόξα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μετά τη λήξη του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας και τον υποβιβασμό στη Β΄ κατηγορία.

«Ευχαριστώ την ομάδα της Δόξας γι’ αυτόν τον 1.5 χρόνο και ιδιαίτερα τον πρόεδρο»-ThemaSports
10/05 @ 20:03

«Ευχαριστώ την ομάδα της Δόξας γι’ αυτόν τον 1.5 χρόνο και ιδιαίτερα τον πρόεδρο»

Όσα δήλωσε ο τεχνικός της Δόξας, Κύπρος Μούζουρος, μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό.

Σεργίδης για την επάνοδο!-ThemaSports
05/05 @ 11:10

Σεργίδης για την επάνοδο!

Κοντά στην Δόξα ο Μάκης Σεργίδης

ΜΟΥΖΟΥΡΟΣ: «Στόχος μας είναι η άμεση επιστροφή στην Α' κατηγορία - Εύχομαι να βρει το δρόμο της η ΑΕΛ»-ThemaSports
29/04 @ 22:17

ΜΟΥΖΟΥΡΟΣ: «Στόχος μας είναι η άμεση επιστροφή στην Α' κατηγορία - Εύχομαι να βρει το δρόμο της η ΑΕΛ»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Δόξας, Κύπρου Μούζουρου στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ.

ΠΛΗΡΩΝΕΙ τη Δόξα ο Ουάρντα - Το ποσό που επιδίκασε η FIFA-ThemaSports
24/04 @ 10:24

ΠΛΗΡΩΝΕΙ τη Δόξα ο Ουάρντα - Το ποσό που επιδίκασε η FIFA

Ένα σημαντικό ποσό θα βάλει στα ταμεία της η Δόξα ως αποζημίωση για την υπόθεση Ουάρντα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ