Πένθος στην ΚΟΚ για τον θάνατο του Πανίκου Τσιαηλή

Πένθος στην ΚΟΚ για τον θάνατο του Πανίκου Τσιαηλή

Ο πρόεδρος, Ανδρέας Μουζουρίδης, το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Γενικός Διευθυντής και η Γραμματεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για τον χαμό του Πανίκου Τσιαηλή.

Ο Πανίκος Τσιαηλής υπήρξε πρόεδρος της ΚΟΚ την περίοδο 2000-2004, όταν διαδέχθηκε στη προεδρία της Ομοσπονδίας τον Ντίνο Μιχαηλίδη.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο (13/05) στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Κοντού στον Άγιο Δομέτιο. H οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 12:00 μέχρι τις 13:00.

Η ΚΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς τους οικείους και την οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Από ιστοσελίδα ΚΟΚ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Εντυπωσιακό show με drones στο Μεξικό λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Μουντιάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντυπωσιακό show με drones στο Μεξικό λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Μουντιάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φαντασμαγορικό θέαμα που κάνει τον γύρο του κόσμου προσέφερε η Nova Sky Stories σε ένα drone show στον ουρανό του Μεξικού με εμβληματικές ποδοσφαιρικές εικόνες και το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.