Themasports

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα το πρωί, ο προπονητής της ΑΕΚ, Χοσέ Λουίς Όλτρα, ενόψει του Κυριακάτικου (14/05, 19:00) ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, για την 8η αγωνιστική των πλέι-οφ του Α΄ γκρουπ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε δύσκολο έργο. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις να πάρουμε το τρίποντο. Η συγκέντρωση μας είναι εκεί, θέλουμε να αγωνιστούμε δίχως λάθη, με δημιουργικότητα κόντρα σε ποιοτικό σύνολο με εξαιρετικό προπονητή. Για να κερδίσουμε πρέπει να φτιάξουμε ευκαιρίες και να εμφανιστούμε γενναίοι με πίστη στο πλάνο. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε, περιμένουμε τη δοκιμασία με υπευθυνότητα, να κερδίσουμε και να περιμένουμε».

Για τα αγωνιστικά: «Άλτμαν και Εγγλέζου είναι εκτός, ο Φαράζ είναι αμφίβολος και θα αποφασίσουμε αύριο αν θα τον έχουμε στη διάθεση μας. Το αυριανό ματς είναι διαφορετικό, πρέπει να δούμε πως θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στο μέγιστο βαθμό. Σημαντικό είναι το πρόσωπο που θα παρουσιάσουμε, δουλέψαμε αρκετά καλά αυτή την εβδομάδα και ελπίζω να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στο μέγιστο βαθμό για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τον Φαράζ: «Έχει ένα πρόβλημα στον ώμο, αύριο θα προσπαθήσει να προπονηθεί κανονικά, ειλικρινά τώρα δεν ξέρω αν θα τον έχουμε στη διάθεση μας».

Για τα αρνητικά αποτελέσματα στα πλέι-οφ: «Κάθε ματς είναι διαφορετική ιστορία. Δεν είναι φυσιολογικό το αρνητικό σερί εκτός έδρας. Σε κάποια παιχνίδια ήμασταν ανταγωνιστικοί, όχι όμως όσο έπρεπε. Γενικότερα στα πλέι-οφ δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε και πρέπει να βελτιωθούμε στα τρία τελευταία παιχνίδια για να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν.

Πρέπει να είμαστε περισσότεροι ανταγωνιστικοί. Δεν είναι μόνο η δική μας ομάδα, έχουμε να ανταγωνιστούμε τον ΑΠΟΕΛ και τον Άρη, ομάδες με πολύ καλούς παίκτες. Πρέπει πρώτα εμείς να κάνουμε τα σωστά πράγματα από την πλευρά μας. Να πω στον κόσμο ότι θα κάνουμε προσπάθεια μέχρι το τέλος της σεζόν, ελπίζω να έχουμε και λίγο τύχη. Όταν κερδίζεις τα δεδομένα είναι διαφορετικά, όταν χάνεις ανατρέπονται όλα.

Στα δύο τελευταία ματς αξίζαμε περισσότερα, είμαι πάντα θετικός, μπορούμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι, είναι σημαντικό για μας να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ. Θέλει συγκέντρωση 100%. Είναι αριθμοί που δείχνουν ότι έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα. Δεν δημιουργούμε τόσες πολλές ευκαιρίες και υπάρχουν στιγμές μέσα στη σεζόν που μπορεί να συμβεί αυτό λόγω φόρμας και απόδοσης. Πρέπει όμως να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες με τον ΑΠΟΕΛ και οι παίκτες που παίζουν επίθεση, να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση. Πρέπει να βελτιωθούμε και στις στατικές φάσεις».

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο, όλα όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός - Πατήστε ΕΔΩ

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Να εκπληρώσει το όνειρο!-ThemaSports
05/05 @ 13:15

Να εκπληρώσει το όνειρο!

Ο Ιβάν Τρισκόφσκι θέλει να εκπληρώσει το όνειρο του πρωταθλήματος

Απόλυτη προσήλωση από όλους για το μεγάλο ραντεβού-ThemaSports
04/05 @ 18:30

Απόλυτη προσήλωση από όλους για το μεγάλο ραντεβού

Η διοίκηση κάνει τη δουλειά της και η ομάδα της δική της.

Να βγάλει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ γράφοντας τον δικό της επίλογο-ThemaSports
03/05 @ 09:41

Να βγάλει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ γράφοντας τον δικό της επίλογο

Το σοκ του ματς με την Ανόρθωση ανήκει στην ιστορία και στην ΑΕΚ άνοιξε ήδη η τελευταία σελίδα του βιβλίο της σεζόν 2023/24.

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ: Ο τελικός τίτλου, η Εθνική Ισραήλ και το... ντεμπούτο του-ThemaSports
02/05 @ 16:26

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ: Ο τελικός τίτλου, η Εθνική Ισραήλ και το... ντεμπούτο του

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ραν Μπεν Σιμόν, έχει στραμμένη την προσοχή του στον... τελικό πρωταθλήματος της 11ης Μαΐου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, όμως παράλληλα, είναι και σε επαφές με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ισραήλ, για διάφορά θέματα που αφορούν την Εθνική ομάδα της χώρας, αφού ως γνωστό, μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ και θα αναλάβει τα ηνία της Εθνικής Ανδρών του Ισραήλ.

ΑΕΚ: Το διπλό στο ΓΣΠ το 2012 (Βίντεο)-ThemaSports
02/05 @ 09:50

ΑΕΚ: Το διπλό στο ΓΣΠ το 2012 (Βίντεο)

Στιγμές από το παρελθόν θυμάται η ΑΕΚ με διπλό από το ΓΣΠ επι εποχής Μπεν Σιμόν

ΙΡΑΟΛΑ: Στην ΑΕΚ Λάρνακας απολύθηκε στα μέσα της σεζόν και από τότε... διαπρέπει σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα!-ThemaSports
01/05 @ 20:38

ΙΡΑΟΛΑ: Στην ΑΕΚ Λάρνακας απολύθηκε στα μέσα της σεζόν και από τότε... διαπρέπει σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα!

Βάλθηκε να... τρελάνει κόσμο ο Άντονι Ιραόλα φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού κάνει τρομερά πράγματα στον πάγκο της Μπόρνμουθ!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ