Πόλυς Χαραλάμπους

Βγήκε επίσημο φιρμάνι χθες, ότι ο Μπογκτάν Αντόνε θα βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο του Απόλλωνα, τουλάχιστον για άλλα δυο χρόνια. Με την προϋπόθεση φυσικά, ότι η ομάδα θα βρίσκεται εντός στόχων…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τούτη η υποσημείωση μπαίνει πάντοτε, ειδικά για τους προπονητές, επειδή όταν «στραβώσει» το πράγμα και δεν έρχονται τα αποτελέσματα, μοιραία οι πλείστες διοικήσεις, μπαίνουν στην διαδικασία «αποκεφαλισμού» των προπονητών.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, κλείνει την σεζόν με θετικό πρόσημο, ακόμα κι αν η ομάδα δεν καταφέρει να σώσει ευρωπαικό εισιτήριο. Οι πιθανότητες της, παραμένουν λίγες.

Το γνωρίζει ο Αντόνε, ότι την επόμενη σεζόν η πίεση και οι απαιτήσεις (του εργοδότη και του κόσμου της ομάδας) θα είναι σαφώς μεγαλύτερες. Γνωρίζει επίσης, ότι σημαντικό κλειδί για να καταφέρει μια ομάδα να είναι ισχυρή και να διεκδικεί μέχρι τέλους τους στόχους της, είναι να πετύχει σε μεγάλο βαθμό το καλοκαιρινό χτίσιμο (στην τρέχουσα σεζόν εκεί την "πάτησαν" όσοι είχαν τα γκέμια).

Ήδη βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Μάκη Παπαιωάννου, για τον οποίο αναμένεται… οσονούπω ανακοίνωση ότι αναλαμβάνει καθήκοντα στο Κολόσσι. Θα έχει ρόλο και στα μετεγγραφικά ζητήματα ο Μάκης, με τον τελικό λόγο (όπως μαθαίνουμε) να τον έχει ο Ρουμάνος προπονητής.

Φανταζόμαστε πως ο Αντόνε, έχει ήδη προχωρημένες σκέψεις, για τις θέσεις που χρειάζεται πιο ποιοτικές επιλογές η ομάδα, ούτως ώστε να καταστεί πολύ πιο ανταγωνιστική. Εκτός από την παλιοσειρά Ρομπέρζ, είναι λογικό να κοιτάξουν και την περίπτωση ανανέωσης με τον Ουάρντα, για την οποία πέραν από το ψηλό κόστος, έχει κι άλλες «ουρές» που πρέπει να τις σκεφτούν σοβαρά, πριν του προτείνουν νέο συμβόλαιο.

Όσον αφορά τον εμβολιασμό, είναι πολλές οι πιθανότητες να ντυθεί στα κυανόλευκα ο Αργεντινός σέντερ φορ Ντιέγκο Ντορεγκαράι. Δεν αναμένεται να αποτελέσουν πρόβλημα, πιθανές οικονομικές απαιτήσεις της Νέας Σαλαμίνας…

Με τους ερυθρόλευκους, υπάρχει άλλωστε συνεργασία. Αγωνίζονται δανεικοί εκεί οι Ζαχαρίας Άδωνη και Γιώργος Μαλεκκίδης. Το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι οι προαναφερθέντες, να αρχίσουν κανονικά προετοιμασία με την ομάδα το καλοκαίρι.  

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Συγχαρητήρια στις Apollon Ladies-ThemaSports
27/04 @ 11:40

Απόλλων: Συγχαρητήρια στις Apollon Ladies

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ συγχαίρει τις Apollon Ladies.

Βαλμπουενά: Τι δείχνει...-ThemaSports
27/04 @ 09:45

Βαλμπουενά: Τι δείχνει...

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ανακοίνωσε χθες (26/04) ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, για να ανοίξει την δική του ακαδημία στο Ρέντη.

Βαλμπουενά / Απόλλων-ThemaSports
26/04 @ 23:35

Βαλμπουενά / Απόλλων

Πριν από λίγο, ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Ματιέ Βαλμπουενά, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στα social media, τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό για να ανοίξει ακαδημία στου Ρέντη από τη νέα σεζόν (2024-2025), η οποία θα ανήκει στο δίκτυο των Πειραιωτών.

Η Φρίντα πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού-ThemaSports
26/04 @ 21:58

Η Φρίντα πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού

Η Φρίντα, σκόρερ δύο τερμάτων για τις Apollon Ladies, αναδείχτηκε ως η πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού Κυπέλλου αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Νέα «πυρά» προς Φοίβο Βάκη: «Κάθε χρόνο παθαίναμε 'ζημιά',  για 16 ολόκληρα χρόνια»-ThemaSports
26/04 @ 15:41

Νέα «πυρά» προς Φοίβο Βάκη: «Κάθε χρόνο παθαίναμε 'ζημιά', για 16 ολόκληρα χρόνια»

Ο πρόεδρος της Απόλλων Ladies, Ανδρέας Μαραγκός παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM μετά το θέμα που προέκυψε με τον εκπρόσωπο των κυανόλευκων στην ΚΟΠ, Φοίβο Βάκη.

Δεν ιδρώνει τ’ αυτί του Φοίβου Βάκη… -ThemaSports
26/04 @ 13:03

Δεν ιδρώνει τ’ αυτί του Φοίβου Βάκη…

Μετά την καυστική ανακοίνωση, πριν μερικά 24ωρα, έδωσε συνέχεια σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο πρόεδρος της γυναικείας ομάδας Αντρέας Μαραγκός, σε σχέση με την απαίτηση τους για παραίτηση του Φοίβου Βάκη από την ΚΟΠ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ