Ο προπονητής της Δόξας, Κώστας Σακκάς, μίλησε στον Super Sport FM 104,0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Για τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του Καραμανώλη: «Είναι κάτι που μας έχει συγκλονίσει. Όλοι στην ομάδα είμαστε πάρα πολύ λυπημένοι. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τον ποδοσφαιριστή μας. Είναι ένα γεγονός που θα πάρει χρόνο να ξεπεράσουμε. Ήταν ένας άνθρωπος που ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα, μας ακολουθούσε παντού. Υποστήριζε την ομάδα και τον Ανδρέα. Ο Ανδρέας θα πρέπει να σταθεί δυνατός και να στηρίξει τόσο την μητέρα του, όσο και τον αδερφό του».

Για το γεγονός πως η Δόξα δεν έχει πάρει βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια: «Με Ανόρθωση, Καρμιώτισσα εκτός και Παραλίμνι δεν πήραμε βαθμολογικό κέρδος. Μας αγχώνει το γεγονός αυτό, αλλά στα πλαίσια που πρέπει να μας αγχώνει. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Δόξα και Ακρίτας έχουν πάρει τους περισσότερους βαθμούς από τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα το οποίο προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε όσο μπορέσαμε. Κάποια πράγματα όμως μας επηρέασαν».

Τι ήταν αυτό που επηρέασε την ομάδα: «Θέλω να είμαι ξεκάθαρος, σίγουρα στο τέλος της ημέρας παίρνεις αυτό που σου αξίζει. Καμία φορά όμως είναι το χρονικό σημείο που το παίρνεις. Τα τελευταία παιχνίδια νιώθουμε αδικημένοι και το λέμε, δεν είναι κρυφό. Όμως δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτό. Ο λόγος που μείναμε πίσω είναι γιατί μπορεί μέσα στο μυαλό τον ποδοσφαιριστών, αλλά και στο δικό μας, να εφησυχαστήκαμε. Έχουμε το μικρότερο ρόστερ από τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή. Θεωρώ ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια που μπορεί να υπήρχε και κατά διαστήματα κούραση. Μιλώντας με τους ποδοσφαιριστές μου και βλέποντας τις προπονήσεις, ίσως να έχει παίξει το ρόλο του. Αυτά όμως είναι μέσα στο παιχνίδι. Έχουμε ένα παιχνίδι με τον Ακρίτα τώρα, μία ομάδα που κερδίσαμε πολύ δύσκολα. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, την είδαμε και με την ΑΕΛ».

Για το παιχνίδι με τον Ακρίτα: «Πρέπει να κερδίσουμε. Το βλέπουμε σαν έναν ακόμα τελικό. Θα πάμε με καθαρό μυαλό για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε».

Για το γεγονός ότι δεν παίζει τις ίδιες ώρες με την Ένωση: «Κάποιες φορές θα παίζουμε εμείς πιο γρήγορα και κάποιες οι αντιπάλοι μας. Δεν ξέρω αν ήταν εφικτό να γίνει, να παίζουμε την ίδια ώρα, αλλά θα ήταν καλό».

Το παράπονό του για την προβολή της ομάδας: «Θέλω να σταθώ λίγο στην ομάδα μας, γιατί θεωρώ ότι αδικείται λίγο. Όταν η Δόξα έκανε τις νίκες, δεν έγινε μεγάλη προβολή και δεν δινόταν σημασία. Θεωρώ ότι δεν ήταν σωστό για τους ποδοσφαιριστές μας. Η Δόξα θα προσπαθήσει μέσα από τα παιχνίδια που απομένουν, να κάνει ότι είναι δυνατό, ώστε η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από τρεις μήνες, να μην πάει χαμένη και να αφιερώσουμε την παραμονή στον φίλο Γιάννη που έφυγε από τη ζωή».

Για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος: «Για εμάς τους προπονητές είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ετοιμάζοντας μία ομάδα από αγώνα σε αγώνα, κάθε εβδομάδα αλλάζει. Άλλη φορά είναι τρεις μέρες, άλλες είναι εφτά μέρες και αυτό είναι πολύ δύσκολο για τις ομάδες με χαμηλό μπάτζετ και μικρό ρόστερ. Η άποψή μου είναι πως θα έπρεπε οι ομάδες να παίζονται σε δύο μέρες: Σάββατο και Κυριακή».

Για πρωτάθλημα των αναπληρωματικών: «Για το πρωτάθλημα των αναπληρωματικών, αν συμβεί, θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Με τον τρόπο που παίζεται τώρα το πρωτάθλημα, φανταστείτε τι πρέπει να γίνει. Αυτοί που θα παίζουν σε αυτό το πρωτάθλημα, θα είναι αυτοί που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στην Α’ ομάδα. Νομίζω για την Δόξα είναι αδύνατο να δηλώσει συμμετοχή σε τέτοιο πρωτάθλημα».

Πως θα ήταν ιδανικός ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος: «Εγώ πιστεύω πως θα έπρεπε να είχαμε 16 ομάδες και είτε να είχαμε δύο γύρους και να ολοκληρωνόταν, είτε να είχαμε διαχωρισμό σε δύο γκρουπ των οκτώ. Να πέφτουν τρεις και να ανεβαίνουν τρεις. Αυτό θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και στην ανάδειξη Κύπριων ποδοσφαιριστών».

 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μήνυμα από Δόξα: «Πέσαμε, θα σηκωθούμε και θα επιστρέψουμε»-ThemaSports
13/05 @ 12:11

Μήνυμα από Δόξα: «Πέσαμε, θα σηκωθούμε και θα επιστρέψουμε»

Η Δόξα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μετά τη λήξη του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας και τον υποβιβασμό στη Β΄ κατηγορία.

«Ευχαριστώ την ομάδα της Δόξας γι’ αυτόν τον 1.5 χρόνο και ιδιαίτερα τον πρόεδρο»-ThemaSports
10/05 @ 20:03

«Ευχαριστώ την ομάδα της Δόξας γι’ αυτόν τον 1.5 χρόνο και ιδιαίτερα τον πρόεδρο»

Όσα δήλωσε ο τεχνικός της Δόξας, Κύπρος Μούζουρος, μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό.

Σεργίδης για την επάνοδο!-ThemaSports
05/05 @ 11:10

Σεργίδης για την επάνοδο!

Κοντά στην Δόξα ο Μάκης Σεργίδης

ΜΟΥΖΟΥΡΟΣ: «Στόχος μας είναι η άμεση επιστροφή στην Α' κατηγορία - Εύχομαι να βρει το δρόμο της η ΑΕΛ»-ThemaSports
29/04 @ 22:17

ΜΟΥΖΟΥΡΟΣ: «Στόχος μας είναι η άμεση επιστροφή στην Α' κατηγορία - Εύχομαι να βρει το δρόμο της η ΑΕΛ»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Δόξας, Κύπρου Μούζουρου στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ.

ΠΛΗΡΩΝΕΙ τη Δόξα ο Ουάρντα - Το ποσό που επιδίκασε η FIFA-ThemaSports
24/04 @ 10:24

ΠΛΗΡΩΝΕΙ τη Δόξα ο Ουάρντα - Το ποσό που επιδίκασε η FIFA

Ένα σημαντικό ποσό θα βάλει στα ταμεία της η Δόξα ως αποζημίωση για την υπόθεση Ουάρντα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ