Themasports teamΌσοι θέλουν να αγοράσουν μελλοντικά κάποια ποδοσφαιρική φανέλα, θα πρέπει να ξέρουν ότι οι τιμές θα διαφέρουν σε σχέση με όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, έχουν μία ιδιαίτερη αγάπη στις φανέλες των ομάδων. Είτε αφορά τον αγαπημένο σύλλογο κάποιου ανθρώπου, είτε του αρέσει να μαζεύει φανέλες, θα πρέπει να ξέρει ότι τα μεγαλύτερα sports brands ( , Nike, Adidas) θα αλλάξουν τις τιμές τους τη νέα σεζόν.
Μία αλλαγή η οποία αφορά αύξηση των τιμών, τόσο σε φανέλες ρέπλικα, όσο σε αυθεντικές, αλλά και στις παιδικές.
Σε αρκετές περιπτώσεις, μπορεί οι τιμές να διαφέρουν κι άλλο, μιας και μερικές ομάδες έχουν κάνει ορισμένες συμφωνίες με τις εταιρίες (π.χ. Λίβερπουλ με τη Nike, που θα είναι 5 με 10% πιο ψηλά τιμή).
Ενδεικτικά οι τιμές που θα έχουν οι εταιρείες:
2023-2024 φανέλες Ρέπλικα
Adidas: 100 ευρώ από 90
Nike: 95 ευρώ από 90
Puma: 95 ευρώ από 90
2023-2024 αυθεντικές φανέλες
Adidas: 160 ευρώ από 140
Nike: 150 ευρώ από 140
Puma: 140 ευρώ (το μόνο που δεν άλλαξε τιμή)
2023-2024 παιδικές φανέλες
Adidas: 75 ευρώ από 70
Nike: 75 ευρώ από 70
Puma: 75 ευρώ από 70
www.bnsports.gr
Με αφορμή την τελευταία διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων για το έτος 2025, που είναι παράλληλα και η τελευταία πριν το τέλος του πρώτου γύρου, συγκεντρώσαμε τα αποτελέσματα στα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται στις θέσεις 7-14 μετά το πέρας των πρώτων 10 αγωνιστικών και ετοιμάσαμε μία... ειδική βαθμολογία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/11 @ 22:41
Ο πρώην πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, δέχθηκε επίθεση με αυγά κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του. Δράστης ήταν ένας θείος του!
13/11 @ 20:47
Η FIFA έδωσε στη δημοσιότητα τα 11 πανέμορφα υποψήφια γκολ για το φετινό βραβείο Πούσκας!
13/11 @ 20:20
Το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» έγινε γήπεδο για American Football για να γίνει η τέταρτη ευρωπαϊκή πόλη που θα φιλοξενήσει παιχνίδι του NFL!
13/11 @ 20:10
Viral έγινε μία καθηγήτρια από την Αργεντινή, που χρησιμοποιεί φωτογραφίες του Λιονέλ Μέσι για να βαθμολογήσει γραπτά!
13/11 @ 20:00
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν σκέφτεται να επιτρέψει την μετάδοση αγώνων της Premier League, υπό πέντε πολύ αυστηρούς όρους!
13/11 @ 19:14
Μετά από χρόνια, ο Πέδρο Λεόν αναφέρθηκε στην περίφημη ατάκα του Ζοσέ Μουρίνιο ότι δεν θα ξαναπαίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης.
BEST OF THEMASPORTS