Γεωργία - Κύπρος 2-1 για το Αναπτυξιακό Τουρνουά Παίδων Κ-16

Γεωργία - Κύπρος 2-1 για το Αναπτυξιακό Τουρνουά Παίδων Κ-16

Η Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-16 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για το Αναπτυξιακό Τουρνουά Εθνικών ομάδων που διεξάγεται στην Αρμενία, ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Γεωργίας με 2-1.

Η Γεωργία άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 20ο λεπτό, η Εθνική μας ισοφάρισε στο 45+2 με τον Ανδρέα Μαυρουδή και στο 56ο λεπτό η Γεωργία πέτυχε το 2-1.

Ο αγώνας έγινε στο αθλητικό κέντρο FFA Academy Stadium.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Μιχάλης Μάρκου χρησιμοποίησε τους Χριστοδούλου, Τσίβικο, Χρ. Κωνσταντινίδη (46' Χατζηγιάννης), Προκοπίου, Στ. Κωνσταντινίδη (60' Κίττου), Θωμά (46' Κοντόπουλος), Μαυρουδή (72' Χ. Μιχαήλ), Σάββα (72' Γεωργίου), Χαραλάμπους (60' Γεωργίου), Παναγιώτου (60' Γ. Μιχαήλ), Ντορζής (46' Χριστοφή)

Αποτελέσματα & πρόγραμμα:

1η αγωνιστική
Αρμενία - Κύπρος 1-2
Γεωργία - Λετονία 0-2

2η αγωνιστική
Κύπρος - Γεωργία 1-2, Αρμενία - Λετονία

Παρασκευή 12.05.2023
Λετονία - Κύπρος (13:00), Αρμενία - Γεωργία

ΚΟΠ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χάνι έβαλε το... 13ο αυτογκόλ του φετινού Μουντιάλ και γράφτηκε ιστορία!

Ο Χάνι έβαλε το... 13ο αυτογκόλ του φετινού Μουντιάλ και γράφτηκε ιστορία!

Τα 13 αυτογκόλ που έχουν μπει στο φετινό Μουντιάλ είναι τα περισσότερα που έχουν μπει ποτέ στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων και σε μία μόνο διοργάνωση!