Πολλά τα... ανοιχτά μέτωπα ενόψει της νέας σεζόν
Λαχτάρησαν και όχι άδικα οι οπαδοί της ΑΕΛ βλέποντας την ομάδα τους για έναν ολόκληρο γύρο να κάνει μόλις μία νίκη, αλλά και για αρκετές αγωνιστικές να μην μπορεί ούτε να σκοράρει έστω ένα γκολ!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Επί της ουσίας, στις δηλώσεις του ο κ. Νεοφυτίδης ανέφερε ότι η ΚΟΠ δίνει... επιλεκτικά δάνεια σε κάποιες ομάδες για να ξεπεράσουν οικονομικές δυσκολίες. Πράγμα που εάν ισχύει και επιβεβαιωθεί σίγουρα αποτελεί μια πάρα πολύ σοβαρή καταγγελία.
Αναλυτικά τι είπε:
«Έχουμε κάποιες σοβαρές υποψίες πως «έφυγαν» τεράστια κεφάλια σε διάφορες ομάδες για να ξεπεράσουν δυσκολίες. Θα έπρεπε να μπει μία ανεξάρτητη εταιρεία για να ελέγξει τα οικονομικά της Ομοσπονδίας, αυτό θα έπρεπε να το αιτηθούν τα Σωματεία. Έχουμε μάθει ότι δόθηκαν δανεικά σε διάφορες ομάδες της πρώτης κατηγορίας.
Αν μιλάμε για τεράστια ποσά όπως διαφαίνεται από όσα γνωρίζουμε, υπάρχει παρέμβαση στο πρωτάθλημα. Φαίνεται πως κάτι δεν πάει καλά στα οικονομικά της Ομοσπονδίας. Έπρεπε να ελεγχθούν τα οικονομικά από ανεξάρτητη ελεγκτική αρχή. Με αυτόν τον τρόπο που παρέχεται βοήθεια σε επιλεγμένες ομάδες, γίνεται «καθαρή» αλλοίωση του πρωταθλήματος. Ποιος αποφασίζει να δοθούν αυτά τα λεφτά και με ποιον τρόπο παίρνουν τις αποφάσεις»;