ThemasportsΣε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο στέκι του Κυνηγετικού Συλλόγου «Πλουμί» Κοκκινοτριμιθιάς, η Οργανωτική Επιτροπή του 10ου Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας, απένειμε τα έπαθλα στους νικητές του δεύτερου πρωταθληματικού αγώνα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το Επαρχιακό Πρωτάθλημα διοργανώνεται από τη Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας και την ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας και σ’ αυτό συμμετέχουν αθλητές και ομάδες από τους κυνηγετικούς συλλόγους της επαρχίας. Τον δεύτερο αγώνα αθλοθέτησε με βαρύτιμα έπαθλα η εταιρεία APA FINE AND ANTIQUE SPORTING ARMS, αντιπρόσωποι κυνηγετικών και σκοπευτικών όπλων και φυσιγγίων.
Στην ομαδική κατάταξη, πρώτευσε η σκοπευτική ομάδα του Κυνηγετικού Συλλόγου «Αετός» Πλατανιστάσας, ενώ βραβεύτηκαν επίσης η ομάδα της «Φραγκολίνας» Καϊμακλίου που πήρε τη δεύτερη θέση, καθώς και ο Κυνηγετικός Σύλλογος «Φτέλια» Γερίου, που τερμάτισε στην τρίτη θέση.
Στην πρώτη κατηγορία των κυνηγών, βραβεύτηκαν οι Γιάννης Κωνσταντινίδης, Άθως Βοσκαρίδης και Κύπρος Χριστοφίδης, ενώ στη Β ’κατηγορία τα έπαθλα εξασφάλισαν οι Γαβριήλ Γαβριήλ, Γιώργος Ιωάννου, και Ηλίας Κωνσταντίνου και στην Γ’ κατηγορία οι Χρίστος Κίζας, Γρηγόρης Σιαμπτάνης και Μιχάλης Μιχαήλ.
Οι Ανδρέας Λάμπρου, Σπύρος Χατζηπαπάς και Δημήτρης Παπάς ήταν οι νικητές στην Δ’ κατηγορία και οι Θανάσης Κωνσταντίνου, Στέλιος Τσιάρλεστος και Χρίστος Νέστωρος οι νικητές στους βετεράνους κυνηγούς.
Στην κατηγορία των σκοπευτών πρώτευσαν οι Ιάσονας Τζιοβάνης, Γιώργος Κλεάνθους και Μιχάλης Μαυρής, στους βετεράνους σκοπευτές οι Πάμπος Πιττής, Χριστάκης Μαυρουδής και Κυριάκος Πατσαλίδης. Τέλος στην κατηγορία των εφήβων, τις τρεις πρώτες θέσεις κατάλαβαν οι Ιωάννης Φιλίππου, Αλέξανδρος Κλεάνθους και Λάμπρος Λάμπρου.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ρωτήθηκε για τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας για πρόταση της ομάδας του για την απόκτηση του Ανδρόνικου Κακουλλή, αλλά και το αν υπάρχει συμφωνία με τον Γιασίν Μπουχάν.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/07 @ 16:00
Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 23 ετών, στο Μπέργκεν της Νορβηγίας, μπήκε στους τελευταίους... αριθμούς της, αφού η Πέμπτη 17η μηνός Ιουλίου 2025, είναι ολοένα και πιο κοντά.
15/07 @ 14:12
Τους πρώτους αντιπάλους τους στο EHF European Cup έμαθαν οι τέσσερις ομάδες οι οποίες θα εκπροσωπήσουν την κυπριακή χειροσφαίριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
14/07 @ 20:03
Την περασμένη εβδομάδα η εθνική ομάδα πόλο κάτω των 16, έλαβε μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Λουμπλιάνα της Σλοβενίας.
14/07 @ 15:00
Η πρωτοβουλία του Φοίβου Δουκανάρη για τους ΑΜΚΕ.
11/07 @ 15:58
Μία από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις για τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες του στίβου είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών, καθώς κάνουν αναγνώριση… δυνάμεων, στη μετάβασή τους από την εφηβική ηλικία στην αντρική και γυναικεία.
10/07 @ 17:35
Με τη μεγαλύτερη αποστολή στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων κάτω των 23 ετών θα εκπροσωπηθεί ο κυπριακός στίβος στο φετινό 15ο, το οποίο θα φιλοξενήσει η Νορβηγία στην πόλη Μπέργκεν από τις 17 έως τις 20 Ιουλίου 2025.
BEST OF THEMASPORTS