Βραβεύτηκαν οι νικητές του δεύτερου αγώνα του Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής

Βραβεύτηκαν οι νικητές του δεύτερου αγώνα  του Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο στέκι του Κυνηγετικού Συλλόγου «Πλουμί» Κοκκινοτριμιθιάς, η Οργανωτική Επιτροπή του 10ου Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας, απένειμε τα έπαθλα στους νικητές του δεύτερου πρωταθληματικού αγώνα.

Το Επαρχιακό Πρωτάθλημα διοργανώνεται από τη Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας και την ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας και σ’ αυτό συμμετέχουν αθλητές και ομάδες από τους κυνηγετικούς συλλόγους της επαρχίας. Τον δεύτερο αγώνα αθλοθέτησε με βαρύτιμα έπαθλα η εταιρεία APA FINE AND ANTIQUE SPORTING ARMS, αντιπρόσωποι κυνηγετικών και σκοπευτικών όπλων και φυσιγγίων.

Στην ομαδική κατάταξη, πρώτευσε η σκοπευτική ομάδα του Κυνηγετικού Συλλόγου «Αετός» Πλατανιστάσας, ενώ βραβεύτηκαν επίσης η ομάδα της «Φραγκολίνας» Καϊμακλίου που πήρε τη δεύτερη θέση, καθώς και ο Κυνηγετικός Σύλλογος «Φτέλια» Γερίου, που τερμάτισε στην τρίτη θέση.

Στην πρώτη κατηγορία των κυνηγών, βραβεύτηκαν οι Γιάννης Κωνσταντινίδης, Άθως Βοσκαρίδης και Κύπρος Χριστοφίδης, ενώ στη Β ’κατηγορία τα έπαθλα εξασφάλισαν οι Γαβριήλ Γαβριήλ, Γιώργος Ιωάννου, και Ηλίας Κωνσταντίνου και στην Γ’ κατηγορία οι Χρίστος Κίζας, Γρηγόρης Σιαμπτάνης και Μιχάλης Μιχαήλ.

Οι Ανδρέας Λάμπρου, Σπύρος Χατζηπαπάς και Δημήτρης Παπάς ήταν οι νικητές στην Δ’ κατηγορία και οι Θανάσης Κωνσταντίνου, Στέλιος Τσιάρλεστος και Χρίστος Νέστωρος οι νικητές στους βετεράνους κυνηγούς.

Στην κατηγορία των σκοπευτών πρώτευσαν οι Ιάσονας Τζιοβάνης, Γιώργος Κλεάνθους και Μιχάλης Μαυρής, στους βετεράνους σκοπευτές οι Πάμπος Πιττής, Χριστάκης Μαυρουδής και Κυριάκος Πατσαλίδης. Τέλος στην κατηγορία των εφήβων, τις τρεις πρώτες θέσεις κατάλαβαν οι Ιωάννης Φιλίππου, Αλέξανδρος Κλεάνθους και Λάμπρος Λάμπρου.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Να βάλει τέλος στον... «εφιάλτη» των εκτός έδρας αγώνων ο «λαβωμένος» Άρης - Η πιθανή ενδεκάδα του Ράτζκοφ

Να βάλει τέλος στον... «εφιάλτη» των εκτός έδρας αγώνων ο «λαβωμένος» Άρης - Η πιθανή ενδεκάδα του Ράτζκοφ

Με ανεβασμένη ψυχολογία από τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, ο Άρης ταξιδεύει στο Δασάκι για να κοντραριστεί σήμερα το απόγευμα (16:00) με τον Εθνικό που «καίγεται» για βαθμούς, στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.