ThemasportsΔηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη σημερινή εκλογική γενική συνέλευση.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ανάμεσα σε άλλα είπε:
Για τη γενική συνέλευση: «Εδώ είναι που παίρνονται οι αποφάσεις για το πώς θα πορευτεί το σωματείο τη νέα σεζόν και έχει την ιδιαιτερότητα της, γιατί θα είναι και εκλογική. Θα αρχίσει στις 18:30 και μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει τον απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου, τα πεπραγμένα του διοικητικού συμβουλίου και φυσικά την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου».
Για το αν θα είναι ο Γιώργος Κωνσταντίνου ο νέος πρόεδρος της ομάδας: «Ναι, η ουσία είναι ότι έχει δικαιωθεί η απόφαση μας για να αναβάλουμε τη γενική συνέλευση, γιατί δεν είχαμε υποψηφιότητες μέχρι τις 3 Μαΐου. Κάναμε κάποιες ενέργειες όμως και γι΄ αυτό δηλώναμε αισιόδοξοι. Ναι, ο Γιώργος Κωνσταντίνου θα είναι ο πρόεδρος μας. Έχει μία πορεία οκτώ χρόνων στο διοικητικό συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας, θα πλαισιωθεί το συμβούλιο από 2-3 άτομα και οι πλείστοι από το συμβούλιο θα συνεχίσουν. Θα έχουμε νέο πρόεδρο που έχει πάρα πολύ όρεξη για δουλειά και παρότι γνωρίζουμε ότι η νέα σεζόν θα είναι εκ νέου πολύ δύσκολη, θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε.
Ο Γιώργος έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του διοικητικού συμβουλίου και αφού κάναμε αρκετές συναντήσεις, του εξηγήσαμε τον τρόπο που λειτουργούσαμε την τελευταία διετία. Θεωρούμε ότι έχουμε κοινές αντιλήψεις και αυτό είναι ένα καλό μείγμα για μία καλή αρχή. Είναι ένας άνθρωπος με μακροχρόνια πορεία πίσω του και που είναι κοντά στην ομάδα και αυτό θα τον βοηθήσει. Αφού εγκριθεί ο προϋπολογισμός, αύριο θα αρχίσουμε τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν.
Η φετινή κλείνει με ένα έλλειμμα περίπου της τάξης των 350 χιλιάδων ευρώ. Η γενική συνέλευση έδωσε την άδεια για να έχουμε ελλειμματικό προϋπολογισμό. Αυτή την εντολή πήραμε πέρσι, θα μπορούσαμε μέχρι τις 400 χιλιάδες και τελικά καταλήξαμε κοντά στις 350 χιλιάδες. Όσον αφορά τη νέα σεζόν θα κάνουμε μια υπερπροσπάθεια για να κινηθούμε στα ίδια δεδομένα με φέτος. Ίσως να είναι λίγο πιο κάτω, αλλά η προσπάθεια θα είναι όπως ήταν πέρσι. Ίσως έγινε μια παρεξήγηση χθες, είδα κάποια δημοσιεύματα ότι θα έχουμε αυξημένο προϋπολογισμό, απλά να διευκρινίσουμε ότι δεν θα υπάρχει αυξημένος προϋπολογισμός για τη νέα σεζόν».
Για το αν το μισθολόγιο των ποδοσφαιριστών ήταν στα δύο εκατομμύρια: «Ποτέ δεν ήταν στα δύο εκατομμύρια το μισθολόγιο των ποδοσφαιριστών, κινήθηκε κοντά στα 1,170,000 ευρώ. Ο στόχος είναι να κινηθούμε σε αυτό το πλαίσιο. Στο ίδιο ή ελαφρώς πιο κάτω. Περιμένουμε πρώτα να ξεκαθαρίσουμε κάποιές υποθέσεις».
Για το αγωνιστικό: «Είναι ένας συνδυασμός. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μας. Δεν είναι αδιάφοροι, πραγματικά κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Για να είμαστε ειλικρινείς είναι και η έλλειψη πραγματικού κινήτρου, χωρίς όμως αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Το δεύτερο είναι ότι και οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι και είμαι σίγουρος ότι επηρεάστηκαν από τη διοικητική αβεβαιότητα στο σωματείο. Από απόψε όμως, είμαι σίγουρος πως αυτό θα αλλάξει».
Για το αν θα ανακοινωθεί απόψε κάτι για τον Πουρσαϊτίδη: «Απόψε όχι. Δεν πρόκειται να ανακοινωθεί το οτιδήποτε. Από αύριο όμως ως νέο διοικητικό συμβούλιο, θα θέσουμε τη γραμμή που θα ακολουθήσουμε με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές».
Για τον Μάκη Παπαϊωάννου: «Ο Μάκης έχει πρόταση από τη Νέα Σαλαμίνα. Από εκεί και πέρα, έχει το δικαίωμα να κάνει τις επαφές του. Δεν έχουμε ενημερωθεί επίσημα αν υπάρχει συμφωνία μεταξύ αυτού και του Απόλλωνα. Διατηρούμε μαζί του άριστες σχέσεις και είμαι σίγουρος πως αν υπάρχει συμφωνία, ο πρώτος που θα μας ενημερώσει θα είναι ο ίδιος».
Στον τελικό της 24ης Μαΐου στο ΓΣΠ, αν η Πάφος FC κερδίσει την ΑΕΚ και στεφθεί κυπελλούχος, θα κάνει το back to back και θα προστεθεί στην άτυπη λίστα με τις Κυπριακές ομάδες που έχουν κατακτήσει το τρόπαιο για δύο (ή περισσότερες) συνεχόμενες χρονιές.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/05 @ 13:39
Το μήνυμα της Νέας Σαλαμίνας
13/05 @ 11:12
Η Νέα Σαλαμίνα με ανακοίνωση της ενημερώνει για το πως καταρτίστηκε σε σώμα το καινούριο συμβούλιο
12/05 @ 11:40
Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε το μέλος του ΔΣ της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Μιχαήλ
11/05 @ 12:22
Γραπτή δήλωση και μήνυμα στον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας από τον πρώην πρόεδρο Γιώργο Κωνσταντίνου
10/05 @ 22:53
Ολοκληρώθηκε απόψε η Εκλογική Συνέλευση του Σωματείου της Νέας Σαλαμίνας με συμμετοχή πέραν των 100 μελών, όπου εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο τον Πάρη Ανδρέου.
09/05 @ 21:24
Όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, Έκτορ Γκονζάλες μετά την ήττα από την Ανόρθωση.
BEST OF THEMASPORTS