ΜΗΝΥΜΑ Απόλλωνα στον κόσμο του μετά τον αποκλεισμό: «Η απογοήτευση θα κρατήσει μόνο για λίγες ώρες...»
Βραδινή ανάρτηση από τον Απόλλωνα με δυνατά μηνύματα προς τον κόσμο της ομάδας ενόψει της συνέχειας, με αφορμή τον αποκλεισμό από την Μπραν.




Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μεν συμβόλαιο με τη Ρόμα ως το καλοκαίρι του 2024, αλλά το τελευταίο διάστημα έχουν... φουντώσει οι φήμες που αναφέρουν ότι δεν θα το εξαντλήσει.
Από την άλλη, η παρουσία του Γκαλτιέ στον πάγκο της Παρί δεν κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχημένη και έτσι στο τέλος άλλης μιας σεζόν η γαλλική ομάδα θα αναζητήσει προπονητή.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «RMC Sports», ο Λουίς Κάμπος, αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων, έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον ατζέντη του Μουρίνιο. Ζόρζε Μέντες, για να διερευνήσει τις προθέσεις του.
Κάμπος και Μουρίνιο, μάλιστα, γνωρίζονται από τα φοιτητικά τους χρόνια στην Πορτογαλία, και ο παράγοντας της Παρί πιστεύει ότι μπορεί να πείσει τον τεχνικό της Ρόμα να μετακομίσει στη γαλλική πρωτεύουσα.
Και άλλα γαλλικά Μέσα σημειώνουν ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι προχωρημένες.
Πηγή: sdna.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις