Γιάννης Ιωάννου

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά και τα χθεσινά ευνοϊκά αποτελέσματα, ο Απόλλωνας θα κοντραριστεί απόψε (19:00) με την Ομόνοια στο ΓΣΠ για την 7η αγωνιστική των πλέι-οφ, με μοναδικό στόχο τη νίκη για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο τους ανταγωνιστές του και να κάνει σημαντικό βήμα για έξοδο στην Ευρώπη!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πλέον, η απόσταση από την προνομιούχο 3η θέση που βρίσκεται η ΑΕΚ δεν είναι μεγάλη, είναι μόλις έξι πόντους και αν η Λεμεσιανή ομάδα κερδίσει το "τριφύλλι", θα μειώσει στους τρεις και παράλληλα, θα πιάσει την Πάφο στην 4η θέση, ενώ η διαφορά από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ θα είναι πλέον στο -6 και με τρεις αγωνιστικές να απομένουν, είναι στα... πόδια των παικτών του Μπογκτάν Αντόνε η επική ανατροπή!

Ο Ρουμάνος τεχνικός ο οποίος δεν θα βρίσκεται στον πάγκο για δεύτερο σερί ματς λόγω τιμωρίας, έδωσε έμφαση και στην πνευματική προετοιμασία των παικτών του, για να... μην παρασυρθούν από το ότι ο αντίπαλος δεν έχει κάποιο ουσιαστικό κίνητρο και πέσουν στην "παγίδα" της υποτίμησης.

Για ένα ακόμη παιχνίδι θα έχει απουσίες, όμως με τους διαθέσιμους παίκτες που έχει, θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με μοναδικό στόχο την... "απόδραση" από το ΓΣΠ με το τρίποντο για δεύτερη φορά στα πλέι-οφ, ενώ είναι βέβαιος πως οι συνεργάτες του που θα είναι στον πάγκο, θα τον βγάλουν ασπροπρόσωπο όπως και στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ στο "Αλφαμέγα".

Πιθανή ενδεκάδα: Γιοβάνοβιτς, Φιλιώτης, Πεϊμπερνς, Ρομπέρζ, Εκπολό, Χάμπος, Κολ, Βα, Πίττας, Ουάρντα, Ίλιεφ (Ντόνιο).

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλωνας για Φιλιώτη-ThemaSports
21/05 @ 17:48

Απόλλωνας για Φιλιώτη

Ο Ανδρέας Παναγιώτου Φιλιώτης αποχωρεί από τον Απόλλωνα με την ομάδα της Λεμεσού να τον ευχαριστεί για όσα πρόσφερε με την πιο κάτω ανάρτηση:

Παρελθόν 8 ποδοσφαιριστές!-ThemaSports
21/05 @ 16:07

Παρελθόν 8 ποδοσφαιριστές!

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα.

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το τιμ του Απόλλωνα-ThemaSports
21/05 @ 14:36

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το τιμ του Απόλλωνα

Ο επικεφαλής αποκατάστασης στο ιατρικό τιμ του Απόλλωνα, Χρήστος Εμμανουήλ ανακοίνωσε την αποχώρηση του με ανάρτηση στα σόσιαλ.

Απόλλων: Το παλεύει… -ThemaSports
17/05 @ 21:06

Απόλλων: Το παλεύει…

Ο Απόλλωνας δεν παράτησε την περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα… -ThemaSports
17/05 @ 18:00

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα…

Ο Άντριαν Γκούλα αναλαμβάνει εκτός απροόπτου τον Απόλλωνα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ