Γιάννης Ιωάννου

Τα περιθώρια στένεψαν επικίνδυνα για την ΑΕΚ, όσον αφορά τη μάχη που δίνει για κατάκτηση του τίτλου, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα στην 6η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η διαφορά από την κορυφή και αυξήθηκε στους έξι πόντους και απόψε (19:00) κόντρα στον Άρη στο "ΑΕΚ Αρένα", η ομάδα της Λάρνακας θα έχει την τελευταία της ευκαιρία για να παραμείνει στο κόλπο, αφού αν ηττηθεί, θα χάσει και μαθηματικά κάθε ελπίδα για την πρώτη θέση, ενώ με ισοπαλία, θα ελπίζει μόνο σε "θαύμα" στις εναπομείναντες τρεις αγωνιστικές...

Γι΄ αυτό λοιπόν, η νίκη είναι μονόδρομος για την ΑΕΚ, για να μειώσει στους τρεις τη διαφορά από την κορυφή και να ελπίζει σε ανατροπή των δεδομένων στο φινάλε του "μαραθωνίου", αλλά και για να μην επιτρέψει στην Πάφο και τον Απόλλωνα να την πλησιάσουν ακόμη περισσότερο αν κερδίσουν ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια αντίστοιχα, αφού οι "κιτρινοπράσινοι" θέλουν στη χειρότερο περίπτωση, να εξασφαλίσουν την έξοδο τους στην Ευρώπη και τη δεδομένη στιγμή, μόνο σίγουρη δεν είναι...

Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν εγωισμό και αντίδραση μετά την ήττα από τον Απόλλωνα που αποτέλεσε νέο... πισωγύρισμα και να δείξουν ότι είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν τον τίτλο μέχρι τέλους, εξαντλώντας τις πιθανότητες τους.

Παρά την ήττα στο "Αλφαμέγα" στο προηγούμενο ματς κόντρα στον Απόλλωνα, ο Ισπανός τεχνικός ενδέχεται να μην κάνει καμία αλλαγή στην ενδεκάδα και να παρατάξει τους: Πίριτς, Ροσάλες, Τόμοβιτς, Μιλίτσεβιτς, Γκαρσία, Γκουστάβο, Πονς, Γκιούρτσο, Λόπες, Τρισκόφσκι, Φαράζ.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Guardians: «Πάμε να φέρουμε το πιο μαγικό πρωτάθλημα στην ιστορία»-ThemaSports
06/05 @ 18:49

Guardians: «Πάμε να φέρουμε το πιο μαγικό πρωτάθλημα στην ιστορία»

Ανάρτηση από το οργανωμένο σύνολο της ΑΕΚ.

Απίστευτο με Σολ: ΕΝΑ γκολ το τελευταίο τρίμηνο, αλλά παραμένει ακόμα στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ!-ThemaSports
06/05 @ 12:19

Απίστευτο με Σολ: ΕΝΑ γκολ το τελευταίο τρίμηνο, αλλά παραμένει ακόμα στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ!

Δεν το βλέπουμε και συχνά, ειδικά στην Κύπρο, ένας ποδοσφαιριστής να σκοράρει μόλις ένα γκολ στους τελευταίους τρεις μήνες της σεζόν και να παραμένει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ για τις ομάδες του Α' γκρουπ, στο φετινό πρωτάθλημα Α' κατηγορίας!

Να εκπληρώσει το όνειρο!-ThemaSports
05/05 @ 13:15

Να εκπληρώσει το όνειρο!

Ο Ιβάν Τρισκόφσκι θέλει να εκπληρώσει το όνειρο του πρωταθλήματος

Απόλυτη προσήλωση από όλους για το μεγάλο ραντεβού-ThemaSports
04/05 @ 18:30

Απόλυτη προσήλωση από όλους για το μεγάλο ραντεβού

Η διοίκηση κάνει τη δουλειά της και η ομάδα της δική της.

Να βγάλει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ γράφοντας τον δικό της επίλογο-ThemaSports
03/05 @ 09:41

Να βγάλει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ γράφοντας τον δικό της επίλογο

Το σοκ του ματς με την Ανόρθωση ανήκει στην ιστορία και στην ΑΕΚ άνοιξε ήδη η τελευταία σελίδα του βιβλίο της σεζόν 2023/24.

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ: Ο τελικός τίτλου, η Εθνική Ισραήλ και το... ντεμπούτο του-ThemaSports
02/05 @ 16:26

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ: Ο τελικός τίτλου, η Εθνική Ισραήλ και το... ντεμπούτο του

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ραν Μπεν Σιμόν, έχει στραμμένη την προσοχή του στον... τελικό πρωταθλήματος της 11ης Μαΐου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, όμως παράλληλα, είναι και σε επαφές με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ισραήλ, για διάφορά θέματα που αφορούν την Εθνική ομάδα της χώρας, αφού ως γνωστό, μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ και θα αναλάβει τα ηνία της Εθνικής Ανδρών του Ισραήλ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ