Η Πάφος συμφώνησε με Korantina Homes μέχρι το 2028 η οποία θα είναι και ο μεγάλος χορηγός του Πάφος FC Beach Soccer Club.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η συμφωνία 5.675.000 ευρώ δίνει μεγάλη ευχέρεια στην παφιακή ομάδα για την δημιουργία ισχυρού συνόλου και διατήρηση της ομάδας σε πρωταγωνιστική πορεία.

Η ανακοίνωση:

Η Pafos FC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Όμιλος κατέληξε σε συμφωνία για ανανέωση του χορηγικού συμβολαίου για άλλα 5 χρόνια με την Korantina Homes, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης στην Κύπρο. Η νέα Συμφωνία θα γίνει μια συμφωνία ρεκόρ για το κυπριακό ποδόσφαιρο που μπορεί γενικά να συγκεντρώσει πάνω από 5.675.000 ευρώ κατά την αναφερόμενη περίοδο.

Επιπλέον, η Korantina Homes θα γίνει ο πρώτος επίσημος χορηγός του νεοσύστατου Pafos Beach Soccer Club, ο οποίος θα αρχίσει να συμμετέχει σε ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις, εκπροσωπώντας την Πάφο στο εγγύς μέλλον.

Αυτή η ανανέωση αποτελεί απόδειξη της επιτυχίας και του αμοιβαίου οφέλους της μακροχρόνιας εταιρικής σχέσης. Η συνεργασία μας έχει οδηγήσει σε σημαντική ανάπτυξη και αναγνώριση της επωνυμίας και για τα δύο μέρη και είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε αυτή τη δυναμική.

Η νέα χορηγική σύμβαση περιλαμβάνει μια σειρά από πρωτοβουλίες μάρκετινγκ και διαφήμισης, καθώς και προγράμματα συμμετοχής της κοινότητας που θα προβάλλουν τη δέσμευση του οργανισμού προς τον λαό της Κύπρου. Θα συνεργαστούμε στενά μαζί τους για να δημιουργήσουμε καινοτόμες καμπάνιες που ενισχύουν την αφοσίωση και προωθούν θετικό αντίκτυπο στην κοινότητα.

Ο Όμιλος θα ήθελε να εκφράσει την ειλικρινή πίστη του στην επιτυχημένη μελλοντική συνεργασία προς όφελος της περιοχής της Πάφου και της Κύπρου γενικότερα, η οποία θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην εθνική αθλητική βιομηχανία. Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα είναι αμοιβαία επωφελής και για τα δύο μέρη και είναι τιμή μας να είμαστε μέρος αυτού του ταξιδιού που ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια. Μαζί θα φτάσουμε στην κορυφή του πρωταθλήματος και θα φέρουμε πολλές καλές στιγμές στην κοινότητά μας.

Ο Πρόεδρος της Πάφος, Roman Dubov, σχολίασε τη Συμφωνία: «Το Korantina Homes είναι ο μακροχρόνιος συνεργάτης μας, έχουμε κοινό όραμα προς όλες τις πιθανές κατευθύνσεις και μας βοηθά να προχωράμε από χρόνο σε χρόνο. Πιστεύουμε ότι αυτή η νέα συμφωνία έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει σημαντική αξία και για τα δύο μέρη και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε εξαιρετικά αποτελέσματα που οδηγούν σε θετικές αλλαγές στην κοινότητα και θα κάνουν την περιοχή της Πάφου Ευρωπαϊκό αθλητικό ορόσημο στο εγγύς μέλλον. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η νέα συμφωνία δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τον σημαντικό αντίκτυπο και τις προσπάθειες που κατέβαλε ο Γιώργος Ιωάννου, μακροχρόνιος παθιασμένος οπαδός και φίλος του Συλλόγου, που είναι μαζί μας από την αρχή, στηρίζοντας και βοηθώντας μέρα με τη μέρα».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Korantina Homes, Γιώργος Ιωάννου, σχολίασε τη Συμφωνία: «Στην Korantina Homes μπορούμε να δούμε, να αισθανθούμε και να μοιραστούμε ξεκάθαρα τις φιλοδοξίες που έχει η Pafos FC και οι ιδιοκτήτες της. Αυτή είναι μια απόδειξη της ισχυρής σχέσης και της αμοιβαίας εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια και είναι τιμή μας να είμαστε μέρος αυτού του ταξιδιού. Το κοινό μας πάθος θα φέρει την Επαρχία Πάφου σε ένα άλλο επίπεδο που δεν έχουμε ξαναδεί».

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΦΟΣ FC: «Ψάχνουμε άτομα να εμφανιστούν στην ταινία μας»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
16/05 @ 15:11

ΠΑΦΟΣ FC: «Ψάχνουμε άτομα να εμφανιστούν στην ταινία μας»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανάρτηση από την Πάφος FC η οποία ψάχνει άτομα να εμφανιστούν στην ταινία που ετοιμάζει και βάζει κάποια κριτήρια για το ποιοι μπορούν να παίξουν σε αυτή.

ΕΠΙΚΟ κάλεσμα Μιχάλη Σοφοκλέους: «Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και η καλύτερη Πάφος ας κερδίσει»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
16/05 @ 08:42

ΕΠΙΚΟ κάλεσμα Μιχάλη Σοφοκλέους: «Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και η καλύτερη Πάφος ας κερδίσει»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής, Μιχάλης Σοφοκλέους, απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της Πάφου μέσω της επίσημης σελίδας της Παφιακής ομάδας, για τον Σαββατιάτικο (18/05, 20:00) τελικό κυπέλλου με αντίπαλο την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

ΖΑΙΡΟ στο {TS}: «Πολύ ξεχωριστό βραβείο - Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το τρόπαιο στην Πάφο» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
15/05 @ 20:46

ΖΑΙΡΟ στο {TS}: «Πολύ ξεχωριστό βραβείο - Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το τρόπαιο στην Πάφο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις στην κάμερα του ThemaSports έκανε ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Ζάιρο Ντα Σίλβα, ο οποίος θα παραλάβει στην αποψινή εκδήλωση για τα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023-2024, το βραβείο για την ανάδειξη του σε πρώτο σκόρερ στο Α' γκρουπ.

Θεοχάρους: «Η κατάκτηση του κυπέλλου θα επουλώσει τις πληγές της σεζόν»-ThemaSports
15/05 @ 10:05

Θεοχάρους: «Η κατάκτηση του κυπέλλου θα επουλώσει τις πληγές της σεζόν»

Στον Σούπερ σπορτ ΦΜ μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφου Χάρης Θεοχάρους

SOLD OUT η Δυτική: «Ο κάθε Παφίτης πρέπει να είναι εκεί»-ThemaSports
14/05 @ 17:23

SOLD OUT η Δυτική: «Ο κάθε Παφίτης πρέπει να είναι εκεί»

Η Πάφος μέσα απο ανακοίνωση της ενημερώνει για το SOLD OUT στη δυτική.

Δεν θα υπάρχουν εισιτήρια στο ΓΣΠ-ThemaSports
14/05 @ 15:26

Δεν θα υπάρχουν εισιτήρια στο ΓΣΠ

Μέσω ανάρτηση της η Πάφος FC ενημέρωσε πως δεν θα ανοίξουν ταμεία στο ΓΣΠ για αγορά εισιτηρίου. Άρα όσοι αναμένεται να αγοράσουν θα πρέπει να το κάνουν είτε online είτε απο το Blue Store.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ