Η Parisien ανέλυσε το ζήτημα του Λιονέλ Μέσι και ανέφερε ότι υπάρχει περίπτωση ακόμα και να μην επιστρέψει στις προπονήσεις της Παρί, όταν λήξει η τιμωρία του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η αναστάτωση που έχει προκαλέσει το ζήτημα του παραπτώματος του Λιονέλ Μέσι στην Παρί είναι πολυεπίπεδη. Ο σύλλογος τιμώρησε τον Αργεντινό με δύο εβδομάδες αποκλεισμό από την πρώτη ομάδα, όμως το διάστημα αυτό υπάρχει φόβος ότι θα επεκταθεί και ότι ο κορυφαίος παίκτης του Μουντιάλ 2022 δεν θα επιστρέψει στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Ένα δημοσίευμα της Parisien που αναλύει τα τελευταία δεδομένα για τον 35χρονο επιθετικό υποστηρίζει αρχικά ότι η πλευρά του Μέσι δεν απέρριψε την προοπτική παραμονής στο Παρίσι πριν από ένα μήνα, όπως κυκλοφορεί από διάφορα ΜΜΕ.

Κατόπιν, αναφέρει ότι ο παίκτης είναι δυσαρεστημένος με όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να προβεί σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα και να μην επιστρέψει στις δραστηριότητες της ομάδας όταν ολοκληρωθεί η τιμωρία του.

Κάτι τέτοιο σαφώς θα επιφέρει νέα τιμωρία ή και πρόωρη διακοπή συμβολαίου με τον πλέον άδοξο τρόπο για έναν "γάμο" που δεν θα συμπληρώσει δύο χρόνια.

Όπως και να 'χει, ο Μέσι θα αποτελεί παρελθόν το αργότερο μέχρι τις 30 Ιουνίου από την Παρί, όταν ολοκληρώνεται και το συμβόλαιό του. Η Μπαρτσελόνα αποτελεί τη μοναδική ρεαλιστική επιλογή σε περίπτωση που οι οικονομικές απαιτήσεις του είναι τέτοιες που μπορεί να καλύψει η επόμενη πρωταθλήτρια Ισπανίας.

Σε διαφορετική περίπτωση, το μέλλον του είναι άγνωστο, με την προσφορά μαμούθ που φέρεται να έχει από την Αλ Χιλάλ από τη Σαουδική Αραβία να προσφέρει μία διέξοδο.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλερμόν - Νις 0-1: Πάτησε στην κορυφή με λυτρωτή Μπουνταουί-ThemaSports
27/10 @ 23:57

Κλερμόν - Νις 0-1: Πάτησε στην κορυφή με λυτρωτή Μπουνταουί

Η Νις έφυγε με το διπλό από την έδρα της Κλερμόν, επικράτησε 1-0 χάρη στο γκολ του Μπουνταουί και πάτησε στην κορυφή της Ligue 1 με παιχνίδι περισσότερο.

Πέρασε με πεντάρα από το Αζαξιό και… πιέζει για Ευρώπη η Ρεν!-ThemaSports
21/05 @ 16:01

Πέρασε με πεντάρα από το Αζαξιό και… πιέζει για Ευρώπη η Ρεν!

Με χατ-τρικ του Ζιρί, η Ρεν διέλυσε την εκ των ουραγών Αζαξιό με 5-0 εκτός έδρας, για την 36η αγωνιστική της Ligue 1, απέχοντας πλέον έναν βαθμό από την 5η Λιλ, με δύο ακόμα «στροφές» να απομένουν.

Λανς - Ρεμς 2-1: Πήρε το τρίποντο με 10 παίκτες και έβαλε πίεση στην Παρί-ThemaSports
13/05 @ 00:02

Λανς - Ρεμς 2-1: Πήρε το τρίποντο με 10 παίκτες και έβαλε πίεση στην Παρί

Η Λανς έμεινε με 10 παίκτες από το 19ο λεπτό και βρέθηκε πίσω στο σκορ τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως έδειξε χαρακτήρα και έκανε την ανατροπή απέναντι στην Ρεμς, για να πάρει το τρίποντο και να πλησίασει σε απόσταση τριών πόντων από την κορυφή.

Επιστροφή στις νίκες με τριάρα για την Παρί!-ThemaSports
07/05 @ 23:43

Επιστροφή στις νίκες με τριάρα για την Παρί!

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε εύκολα 3-1 της Τρουά, για την 34η αγωνιστική της Ligue 1.

Μαγική Μονπελιέ, διέλυσε με επιβλητική τεσσάρα τη Μονακό μέσα στο «Λουί Ντε»-ThemaSports
30/04 @ 16:18

Μαγική Μονπελιέ, διέλυσε με επιβλητική τεσσάρα τη Μονακό μέσα στο «Λουί Ντε»

Υπερηχητική Μονπελιέ στην έδρα της Μονακό, πανηγύρισε σπουδαία νίκη με το εμφατικό 4-0 και πλήγωσε τα όνειρα των γηπεδούχων για έξοδο στο επόμενο Champions League!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ