Η Παρί παραχωρεί δανεικό τον Νεϊμάρ!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Είχε επιστρέψει στη Γαλλία και συνέχιζε ήσυχα την ανάρρωσή του, αλλά ο Νεϊμάρ απογοητεύτηκε γρήγορα. Απών μέχρι το τέλος της σεζόν λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, ο Βραζιλιάνος δεν σκέφτηκε να αποχωρήσει. 

 

Σε επαφή με την Équipe, το περιβάλλον του παίκτη επιβεβαίωσε ότι το αρχικό σχέδιο δεν ήταν μια αποχώρηση, αλλά παραδέχεται ότι τώρα υπάρχει αβεβαιότητα για το μέλλον του νούμερο 10 στο Παρίσι. 

«Η γυναίκα του είναι έγκυος, θα έρθει στη Γαλλία και θα κάνει μαθήματα γαλλικών. Δεν υπήρχε λόγος να φύγει ακόμα. Ο Νεϊμάρ προσπάθησε πολύ να παίξει όταν ο Μέσι και ο Εμπαπέ δεν ήταν εκεί, είναι άδικο να τον κατηγορούμε γι΄ αυτό που συμβαίνει τώρα. Για τα υπόλοιπα, περιμένουμε να δούμε πώς θα πάει φέτος το καλοκαίρι».

Και από την πλευρά του συλλόγου, η τάση δεν έχει αλλάξει. Όπως την περασμένη σεζόν, η Παρί είναι ξεκάθαρα ανοιχτή στην αποχώρηση του Βραζιλιάνου. Το μόνο πρόβλημα, και είναι σημαντικό, πως ο Νεϊμάρ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 και λαμβάνει περίπου 40 εκατ. ευρώ μεικτά ετησίως. 

Κατά συνέπεια, αυτή είναι μια συμβατική κατάσταση που τον κάνει σχεδόν απρόσιτο από την πλειοψηφία των ομάδων της Γηραιάς Ηπείρου, εκτός από έναν σύλλογο της Premier League ή μια πλούσια ομάδα του Κόλπου, εκτός κι αν η Παρί Σεν Ζερμέν κάνει μια μεγάλη παραχώρηση.

Η Équipe διαβεβαιώνει ότι η Παρί θέλει τόσο πολύ να δει τον επιθετικό της να φεύγει, που θα ήταν ικανοποιημένη με έναν δανεισμό με οψιόν αγοράς, μια φόρμουλα που θα τον έκανε πολύ πιο προσιτό στην αγορά. 

Μένει τώρα να δούμε πώς θα αντιδράσει ο βασικός ενδιαφερόμενος: αν θα είναι έτοιμος να μαζέψει τα πράγματά του με αυτές τις συνθήκες ή αν θα αρνηθεί να φύγει, μόνο και μόνο για να διαμαρτυρηθεί για την αναγκαστική αποχώρησή του.

sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλερμόν - Νις 0-1: Πάτησε στην κορυφή με λυτρωτή Μπουνταουί-ThemaSports
27/10 @ 23:57

Κλερμόν - Νις 0-1: Πάτησε στην κορυφή με λυτρωτή Μπουνταουί

Η Νις έφυγε με το διπλό από την έδρα της Κλερμόν, επικράτησε 1-0 χάρη στο γκολ του Μπουνταουί και πάτησε στην κορυφή της Ligue 1 με παιχνίδι περισσότερο.

Πέρασε με πεντάρα από το Αζαξιό και… πιέζει για Ευρώπη η Ρεν!-ThemaSports
21/05 @ 16:01

Πέρασε με πεντάρα από το Αζαξιό και… πιέζει για Ευρώπη η Ρεν!

Με χατ-τρικ του Ζιρί, η Ρεν διέλυσε την εκ των ουραγών Αζαξιό με 5-0 εκτός έδρας, για την 36η αγωνιστική της Ligue 1, απέχοντας πλέον έναν βαθμό από την 5η Λιλ, με δύο ακόμα «στροφές» να απομένουν.

Λανς - Ρεμς 2-1: Πήρε το τρίποντο με 10 παίκτες και έβαλε πίεση στην Παρί-ThemaSports
13/05 @ 00:02

Λανς - Ρεμς 2-1: Πήρε το τρίποντο με 10 παίκτες και έβαλε πίεση στην Παρί

Η Λανς έμεινε με 10 παίκτες από το 19ο λεπτό και βρέθηκε πίσω στο σκορ τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως έδειξε χαρακτήρα και έκανε την ανατροπή απέναντι στην Ρεμς, για να πάρει το τρίποντο και να πλησίασει σε απόσταση τριών πόντων από την κορυφή.

Επιστροφή στις νίκες με τριάρα για την Παρί!-ThemaSports
07/05 @ 23:43

Επιστροφή στις νίκες με τριάρα για την Παρί!

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε εύκολα 3-1 της Τρουά, για την 34η αγωνιστική της Ligue 1.

Μέσι: Σενάριο να μην επιστρέψει καν στο Παρίσι και... πρόωρη διακοπή συμβολαίου!-ThemaSports
04/05 @ 23:09

Μέσι: Σενάριο να μην επιστρέψει καν στο Παρίσι και... πρόωρη διακοπή συμβολαίου!

Η Parisien ανέλυσε το ζήτημα του Λιονέλ Μέσι και ανέφερε ότι υπάρχει περίπτωση ακόμα και να μην επιστρέψει στις προπονήσεις της Παρί, όταν λήξει η τιμωρία του.

Μαγική Μονπελιέ, διέλυσε με επιβλητική τεσσάρα τη Μονακό μέσα στο «Λουί Ντε»-ThemaSports
30/04 @ 16:18

Μαγική Μονπελιέ, διέλυσε με επιβλητική τεσσάρα τη Μονακό μέσα στο «Λουί Ντε»

Υπερηχητική Μονπελιέ στην έδρα της Μονακό, πανηγύρισε σπουδαία νίκη με το εμφατικό 4-0 και πλήγωσε τα όνειρα των γηπεδούχων για έξοδο στο επόμενο Champions League!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ