Όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Βέσκο Μιχαήλοβιτς μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι δήλωσε:

Πρώτα μίλησε στην κάμερα της Cablenet: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξαν σοβαρότητα και δίκαια κερδίσαμε. Ήθελα σοβαρότητα στην ομάδα γιατί το ποδόσφαιρο είναι παράξενο παιχνίδι και αν χαλαρώσεις λίγο το πληρώνεις όπως έγινε με τη Σαλαμίνα πριν λίγες εβδομάδες. Έπρεπε να μείνουμε σοβαροί όπως μείναμε και τελείωσαμε όμορφα το παιχνίδι».

Για τους νεαρούς και αν θα δώσει άλλες ευκαιρίες: «Δώσαμε αρκετές και θα δώσουμε και άλλες. Υπάρχουν στο ρόστερ 25 παίκτες, από αύριο θα τους έχω όλους στη διάθεση μου εκτός από Χοφ και Χρυσοστόμου και καταλαβαίνετε ότι πρέπει να τους διαχειριστώ. Θα δώσω κι άλλες ευκαιρίες όμως σε νεαρούς».

Η δήλωση του στη συνέντευξη Τύπου: «Πριν να πω οτιδήποτε για το παιχνίδι και για ποδόσφαιρο πρέπει να δώσω τα θερμα μου συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν μωρά 14 χρονών στη χώρα μας. Είμαι ειλικρινής, ήμουν σήμερα εδώ όμως πρέπει να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου γιατί δεν ήμουν και τόσο συγκεντρωμένος με όλα αυτά που έγιναν χθες. Στη χώρα μας όποτε πάμε να προχωρήσουμε πάντα συμβαίνει κάτι και μας πάει πίσω. Αυτό που έγινε χθες είναι η πρώτη φορά στην ιστορία και εύχομαι ποτέ και πουθενά να μην ξαναγίνει. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, ήμασταν σοβαροί. Ελέγχαμε το ματς, ο κόσμος που ήρθε είδε και ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτή θα είναι η προσπάθεια στα επόμενα ματς. Καλή συνέχεια στον Τούτιτς και τον Ολυμπιακό»

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στο 65% του στόχου-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων - Εκστρατείες εκτός διαδικτύου»-ThemaSports
03/05 @ 12:45

«Στο 65% του στόχου-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων - Εκστρατείες εκτός διαδικτύου»

Επίσης αναφέρουν πως υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με την Κτηματική εταιρεία για να δουν τι άλλες κινήσεις έχουν γίνει αλλά και κάποιες άλλες λεπτομέρειες.

Παλαίμαχοι Ανόρθωσης: Δίνουν σεβαστό ποσό για τα τρέχοντα έξοδα και το «Παπαδόπουλος»-ThemaSports
02/05 @ 15:30

Παλαίμαχοι Ανόρθωσης: Δίνουν σεβαστό ποσό για τα τρέχοντα έξοδα και το «Παπαδόπουλος»

Ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων της Ανόρθωσης.

Χατζηστεφάνου για σωματείο… Για εταιρεία ποιος; -ThemaSports
02/05 @ 13:47

Χατζηστεφάνου για σωματείο… Για εταιρεία ποιος;

Τις τελευταίες μέρες, έγιναν αρκετές διεργασίες και ζυμώσεις για να αντιμετωπιστεί η σοβαρότατη κρίση στην Ανόρθωση. Βάσει των πληροφοριών που προκύπτουν, ο Χρήστος Χατζηστεφάνου, είναι ο επικρατέστερος να ηγηθεί του σωματείου.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ: «Το σωματείο τζαι τα μμάθκια μας» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
01/05 @ 15:03

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ: «Το σωματείο τζαι τα μμάθκια μας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο με τους παλαίμαχους να στέλνουν μήνυμα στήριξης για την εκστρατεία σωτηρίας δημοσίευσε η Ανόρθωση

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ