Στα 30 εκατομμύρια ευρώ η ρήτρα αποδέσμευσης του Μαυροπάνου!

Στα 30 εκατομμύρια ευρώ η ρήτρα αποδέσμευσης του Μαυροπάνου!

Ο Ντίνος Μαυροπάνος έχει μαγνητίσει τα βλέμματα άλλων ομάδων, ωστόσο οι τυχόν μνηστήρες του από την Bundesliga θα πρέπει να πληρώσουν ρήτρα "μαμούθ" ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ στη Στουτγκάρδη υπό μια προϋπόθεση, όπως αναφέρει το Kicker.

Ο Ντίνος Μαυροπάνος είναι ένας εκ των κορυφαίων της Στουτγκάρδης και την οδηγεί στη μάχη για την παραμονή στην Bundesliga. Ο Έλληνας στόπερ έχει μαγνητίσει τα βλέμματα πολλών ομάδων, ωστόσο οι γερμανικές ομάδες θα χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Kicker, o 25χρονος στόπερ στο συμβόλαιό του που έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, η ρήτρα για τις ομάδες της Bundesliga είναι στα 30 εκατομμύρια ευρώ. Η συγκεκριμένη συνθήκη παραμένει σε ισχύ μόνο η Στουτγκάρδη παίζει στα μεγάλα σαλόνια του γερμανικού ποδοσφαίρου. Σε διαφορετική περίπτωση παύει να ισχύει.

Φέτος ο Μαυροπάνος έχει 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους Σουηβούς και έχει σημειώσει δύο γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

UEFA RANKING: Παραμένει 15η η Κύπρος, αλλά κινδυνεύει να την προσπεράσει η Ελβετία (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

UEFA RANKING: Παραμένει 15η η Κύπρος, αλλά κινδυνεύει να την προσπεράσει η Ελβετία (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Δεν κατάφερε η Πάφος να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Λονδίνο απέναντι στην Τσέλσι, με αποτέλεσμα να διατηρηθεί η διαφορά των 443 βαθμών της Κύπρου από τη 16η Ελβετία που... καραδοκεί να μας προσπεράσει για να «αρπάξει» την προνομιούχο 15η θέση.