Για την τεράστια κλάση του Κώστα Σλούκα, εξαιτίας της οποίας πανηγύρισε… πριν καν καταλήξει το τρίποντο στο διχτάκι, μίλησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Υπόκλιση στο ταλέντο και την προσωπικότητα του Κώστα Σλούκα έκανε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.
Ο Έλληνας γκαρντ χαρακτήρισε τον συμπαίκτη του έναν από τους τρεις καλύτερους πλέι-μέικερ της Ευρώπης και τόνισε ότι είχε αρχίσει ήδη να… πανηγυρίζει όταν πήρε το τελευταίο σουτ με τη Φενέρ.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Αυτό το σουτ και αυτή η νίκη θα μας δώσει έξτρα ψυχολογία. Από την άλλη πλευρά, η Φενέρ θα έχει επιπλέον πίεση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε με την ίδια ενέργεια και το ίδιο πλάνο για να πετύχουμε μια ακόμα νίκη.
Όταν έρχονται τα δύσκολα δείχνουμε χαρακτήρα και ότι αυτή η ομάδα έχει ψυχή. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και αύριο είναι ένας ακόμα τελικός για εμάς. Δεν πρέπει να αλλάξουμε πολλά, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να πάμε σε μεγαλύτερες επιθέσεις, γιατί η Φενέρ έχει μια αδυναμία εκεί.
Παιδιά όπως ο Σλούκας έχουν τεράστιο ταλέντο, έχει αποδείξει ότι είναι ανάμεσα στους τρεις καλύτερους πλέι-μέικερ της Ευρώπης. Τον πιστεύαμε και αν δείτε το βίντεο, όταν σούταρε είχα περάσει ήδη τις πινακίδες. Πήρε το σουτ και μας δικαίωσε.
Στο επίπεδο που βρισκόμαστε κάθε μέρα είναι ξεχωριστή. Το πανηγυρίσαμε χθες, τώρα το ξεχνάμε και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν σκεφτόμαστε το πέμπτο ματς, θέλουμε να τελειώσουμε τη σειρά εδώ και αυτό θα προσπαθήσουμε.
Με τόσους παλμούς που υπήρχαν τη στιγμή του τάιμ άουτ και μετά το καλάθι που είχε βάλει ο Γκούντουριτς ήμασταν σε σοκ. Ο Κώστας όμως προσπάθησε να μας ηρεμήσει και μετά έβαλε αυτό το καλάθι που μας έδωσε τη νίκη».
sport-fm.gr
Ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών Απόστολος Μάντζιος έχει επιλέξει 26 ποδοσφαιριστές στην κλήση για τους αγώνες με τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία στις 6 και 10 Ιουνίου, εκτός έδρας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/05 @ 17:59
Ο Τζέριαντ Γκραντ μίλησε κατά την αναχώρηση της αποστολή του Παναθηναϊκού για το Άμπου Ντάμπι.
20/05 @ 17:58
Το μήνυμα του Κώστα Παπανικολάου για τον Ολυμπιακό ενόψει του Final 4 της Ευρωλίγκας.
20/05 @ 16:00
Tα 5 Final Four στα οποία έδωσαν μαζί το «παρών» Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.
19/05 @ 23:11
Κανονικά το «παρών» στο Final Four της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι θα δώσει ο Ματίας Λεσόρ, όπως αποκάλυψε ο Εργκίν Αταμάν.
19/05 @ 23:00
Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε δηλώσεις ενόψει της συμμετοχής της Μονακό στο Final 4 της Ευρωλίγκας, τονίζοντας ότι παρά την αγάπη του για τον Ολυμπιακό, θα κάνει τα πάντα για να νικήσει στον ημιτελικό.
19/05 @ 17:32
Λίγες μέρες πριν την έναρξη του Final-4 στο Άμπου Ντάμπι ο Εργκίν Αταμάν και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους «συναντήθηκαν» στα τηλεοπτικά πλατό και δεν έμεινε τίποτα όρθιο.
BEST OF THEMASPORTS