Πόλυς Χαραλάμπους

Ξεκαθάρισε πριν 2-3 εβδομάδες ότι ο Νίκος Κίρζης, θα συνεχίσει να κρατάει το τιμόνι διαχείρισης του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα και για τα επόμενα χρόνια. Σήμερα θα το γνωστοποιήσει επίσημα ο ίδιος, από το βήμα της γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Προγραμματίζεται για τις 17.30 στο «Columbia Plaza» στην Αγίου Αντρέου. Θα λάβουν ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση της εταιρίας και πως… κύλησε η χρονιά. Ενδιαφέρον παρουσιάζει ποιο είναι το ύψος του χρέους και πως σκοπεύει να πορευτεί ο διοικητικός ηγέτης της εταιρίας την επόμενη σεζόν.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η ομάδα, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μείνει εκτός Ευρώπης, για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα, τα έσοδα από τις ευρωπαικές εξόδους των κυανολεύκων, αποτελούσαν δυνατό «οξυγόνο» για την οικονομική λειτουργία της εταιρίας…

Ειδικά τις χρονιές που η ομάδα, συμμετείχε σε ευρωπαικό όμιλο. Από την συμμετοχή της σε προκριματικές φάσεις και στους ομίλους του Κόνφερενς στην τρέχουσα σεζόν, μπήκε ένα ποσό κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ από την ΟΥΕΦΑ.

Ο Νίκος Κίρζης, θα αναφερθεί λογικά και στο πως θα λειτουργήσει η ομάδα συνεργατών του, με στόχο να ενδυναμωθεί ο Απόλλωνας και να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα στην επόμενη σεζόν…

Ήδη έχει διαρρεύσει ότι βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον τεχνικό διευθυντή της Νέας Σαλαμίνας Μάκη Παπαιωάννου, ο οποίος αν τελικά προσληφθεί, δεν θα έχει το ίδιο πόστο στην Λεμεσιανή ομάδα.

Nα μην ξεχνάμε επισης, ότι πριν απο 7 μήνες, αποχώρησε ο πιο έμπιστος συνεργάτης του Κίρζη, ο Πέτρος Κονναφής, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τον λανθασμένο προγραμματισμό που έγινε το περασμένο Καλοκαίρι. 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Το παλεύει… -ThemaSports
17/05 @ 21:06

Απόλλων: Το παλεύει…

Ο Απόλλωνας δεν παράτησε την περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα… -ThemaSports
17/05 @ 18:00

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα…

Ο Άντριαν Γκούλα αναλαμβάνει εκτός απροόπτου τον Απόλλωνα.

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας-ThemaSports
16/05 @ 15:01

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας

Ο Σλοβάκος Αντριάν Γκούλα είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Απόλλωνα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μάρκες... 2026!-ThemaSports
16/05 @ 13:31

Μάρκες... 2026!

Στον Απόλλωνα μέχρι το 2026 ο Πέδρο Μάρκες.

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
14/05 @ 23:50

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ