Πόλυς Χαραλάμπους

Ξεκαθάρισε πριν 2-3 εβδομάδες ότι ο Νίκος Κίρζης, θα συνεχίσει να κρατάει το τιμόνι διαχείρισης του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα και για τα επόμενα χρόνια. Σήμερα θα το γνωστοποιήσει επίσημα ο ίδιος, από το βήμα της γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Προγραμματίζεται για τις 17.30 στο «Columbia Plaza» στην Αγίου Αντρέου. Θα λάβουν ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση της εταιρίας και πως… κύλησε η χρονιά. Ενδιαφέρον παρουσιάζει ποιο είναι το ύψος του χρέους και πως σκοπεύει να πορευτεί ο διοικητικός ηγέτης της εταιρίας την επόμενη σεζόν.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η ομάδα, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μείνει εκτός Ευρώπης, για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα, τα έσοδα από τις ευρωπαικές εξόδους των κυανολεύκων, αποτελούσαν δυνατό «οξυγόνο» για την οικονομική λειτουργία της εταιρίας…

Ειδικά τις χρονιές που η ομάδα, συμμετείχε σε ευρωπαικό όμιλο. Από την συμμετοχή της σε προκριματικές φάσεις και στους ομίλους του Κόνφερενς στην τρέχουσα σεζόν, μπήκε ένα ποσό κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ από την ΟΥΕΦΑ.

Ο Νίκος Κίρζης, θα αναφερθεί λογικά και στο πως θα λειτουργήσει η ομάδα συνεργατών του, με στόχο να ενδυναμωθεί ο Απόλλωνας και να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα στην επόμενη σεζόν…

Ήδη έχει διαρρεύσει ότι βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον τεχνικό διευθυντή της Νέας Σαλαμίνας Μάκη Παπαιωάννου, ο οποίος αν τελικά προσληφθεί, δεν θα έχει το ίδιο πόστο στην Λεμεσιανή ομάδα.

Nα μην ξεχνάμε επισης, ότι πριν απο 7 μήνες, αποχώρησε ο πιο έμπιστος συνεργάτης του Κίρζη, ο Πέτρος Κονναφής, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τον λανθασμένο προγραμματισμό που έγινε το περασμένο Καλοκαίρι. 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!-ThemaSports
08/05 @ 11:58

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Xάκεν, Μάρτιν Έρικσον, μίλησε στο FotbollDirekt και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ-ThemaSports
08/05 @ 11:15

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ

Έρχονται εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν στον Απόλλωνα.

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες-ThemaSports
08/05 @ 10:24

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες

Σήμερα επιστρέφει από τις διακοπές του ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, λογικά αύριο θα συνεχίσει τις συναντήσεις με τους συνεργάτες του. Για να τους γνωστοποιήσει και τις αποφάσεις που έχει λάβει για το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν κυρίως…

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ / ΑΡΤΕΑΝ-ThemaSports
08/05 @ 10:16

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ / ΑΡΤΕΑΝ

Ο Αντρέι Αρτεάν ήρθε στον Απόλλωνα τον περασμένο Ιανουάριο και διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2025.

«Χάκκαραν» Κονναφή...-ThemaSports
07/05 @ 16:51

«Χάκκαραν» Κονναφή...

Fake είναι ο λογαριασμός που παρουσιάστηκε ότι ανήκει στον Πέτρο Κονναφή και προέβη σε σχόλιο κάτω από ρεπορτάζ του Απόλλωνα (της ιστοσελίδας μας για το μέλλον του Ματσίν) σε ομαδικό γκρουπ.

«Κρέμονται» από το στόμα του Κίρζη… -ThemaSports
07/05 @ 08:09

«Κρέμονται» από το στόμα του Κίρζη…

Λίγο – πολύ έχει βγει προς τα έξω, πως σκέφτονται να πορευθούν στον Απόλλωνα στη νέα αγωνιστική περίοδο. Ειδικά στο κεφάλαιο που αφορά τον άνθρωπο που θα έχει τα τεχνικά γκέμια στο Κολόσσι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ