LIVE: Πάφος FC - Απόλλων 1-0 (Β' Ημίχρονο)
H Πάφος FC αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στις 17:00 στο Στέλιος Κυριακίδης για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τι είπε:
«Ξημερώνει μια μέρα που βρίσκει τους φίλους του Άρη χαμογελαστούς με αυτό που έζησαν χθες και βλέπουν σήμερα στη βαθμολογία. Ήταν μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που όλοι ξέρουμε τις δυνατότητές του και έπαιζε κι αυτός για την προσπάθειά του να βγει στην Ευρώπη. Αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντική ήταν λόγω των απωλειών της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ. Νέος μήνας, νέας εβδομάδα και ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ».
Για τη μάχη του τίτλου: «Με ρωτήσατε την προηγούμενη εβδομάδα πόσο σημαντικό είναι να χάνουν οι υπόλοιποι και σου είπα εμάς μας ενδιαφέρει μόνο να κερδίζουμε στο σημείο που βρισκόμαστε. Έχουμε απλώς ένα προβάδισμα, είναι εμφανές, όμως και πάλι δεν σημαίνει κάτι αυτό. Μια νίκη – μια ήττα μπορεί να φέρει τα κάτω – πάνω και το αντίθετο. Υπάρχει προβάδισμα, λιγοστέψαν και οι αγωνιστικές, είμαστε πολύ κοντά σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και πολύ δύσκολα θα χαθεί αυτό. Για το θέμα του τίτλου πρέπει να περιμένουμε. Απέμειναν τέσσερα παιχνίδια. Έχουμε δύο ήττες από την ΑΕΚ φέτος. Με μία ήττα αντιλαμβάνεσαι τι θα γίνει. Βλέπουμε μπροστά…».
Για το γεγονός ότι πολύς κόσμος θεωρεί τον Άρη ως φαβορί: «Μας έχρισαν φαβορί από τη στιγμή που ανεβήκαμε στην πρώτη θέση. Εκεί υπήρξε και η Πάφος και ο ΑΠΟΕΛ. Απλώς έχουμε το πλεονέκτημα των τριών βαθμών και το πλεονέκτημα κόντρα σε κά[ποιες ομάδες σε περίπτωση ισοβαθμίας. Με τον ΑΠΟΕΛ υπερτερούμε μέχρι στιγμής. Και αυτά παίζουν ρόλο και θα φανεί στα επόμενα παιχνίδια αν θα ισοβαθμήσουν κάποιες ομάδες, ποιες θα υπερτερούν…».
«Αν ισοβαθμήσουμε με τον ΑΠΟΕΛ, σημαίνει ότι θα χάσουμε βαθμούς. Μιλάμε για μια περίπτωση που μπορεί να συμβεί. Μπορεί να συμβεί και σε ισοβαθμία στην πρώτη θέση χωρίς να είναι ο Άρης εκεί».