Βγήκαν τα τέσσερα ζευγάρια στα προημιτελικά της Επίλεκτης στους Παίδες

Βγήκαν τα τέσσερα ζευγάρια στα προημιτελικά της Επίλεκτης στους Παίδες

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση στην επίλεκτη κατηγορία του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Κ16 και οριστικοποιήθηκαν τα τέσσερα ζευγάρια για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Κεραυνός πήρε διπλό επί της Πετρολίνα ΑΕΚ και ολοκλήρωσε την πορεία του στη β’ φάση με την 18η νίκη σε ισάριθμους αγώνες.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια σημειώθηκαν εντός έδρας επιτυχίες με τα ροζ φύλλα να παίρνουν ο ΑΟ Αραδίππου, η Ανόρθωση, ο Ζήνωνας και ο Άτλαντας.

Στην επόμενη φάση ο πρωτοπόρος Κεραυνός θα αντιμετωπίσει τον όγδοο Phoenix MJ Basket Plus, ενώ ο δεύτερος Άτλαντας θα παίξει με τον Αχιλλέα Καϊμακλίου που ήταν στην έβδομη θέση.

Ο τρίτος Ζήνωνας θα αναμετρηθεί με τον έκτο ΑΟ Αραδίππου και στο τέταρτο ζευγάρι θα συγκρουστούν Πετρολίνα ΑΕΚ και Ανόρθωση που τερμάτισαν στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα.

Σημειώνεται ότι η πρόκριση στα ημιτελικά θα κριθεί στις δυο νίκες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στην 18η αγωνιστική:

Πετρολίνα ΑΕΚ-Κεραυνός 56-76
ΑΟ Αραδίππου-Αχιλλέας Καϊμακλίου 67-48
Ανόρθωση-Αστέρας Μέσα Γειτονιάς 61-52
Ζήνωνας-Phoenix MJ Basket Plus 68-49
Άτλαντας-Youth Stars 105-55

Tα ζευγάρια

Κεραυνός-Phoenix MJ Basket Plus
Άτλαντας-Αχιλλέας Καϊμακλίου
Ζήνωνας-ΑΟ Αραδίππου
Πετρολίνα ΑΕΚ-Ανόρθωση

Από ιστοσελίδα ΚΟΚ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ξέσπασε κατά τη διοίκησης ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας - «Μας άφησαν στο έλεος...»

Ξέσπασε κατά τη διοίκησης ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας - «Μας άφησαν στο έλεος...»

Ο Όλιβερ Γκλάσνερ ξέσπασε δημόσια εναντίον της διοίκησης της Κρίσταλ Πάλας, εκφράζοντας τη βαθιά δυσαρέσκεια του για τις πωλήσεις των Έζε και Γκεΐ που, όπως υποστηρίζει, έπληξαν σοβαρά την ομάδα.