«Ήταν αδύναμη η διαιτησία, συγχαρητήρια στον Απόλλωνα»

«Ήταν αδύναμη η διαιτησία, συγχαρητήρια στον Απόλλωνα»

Ο εκπρόσωπος Tτύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στην Cytavision μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ.

Αναλυτικά:

«Χάσαμε, κανείς δεν είναι ικανοποιημένος. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, κρίθηκε στην γκολάρα του Χάμπου και στο ότι δεν μετουσιώσαμε σε γκολ τις ευκαιρίες μας στο πρώτο μέρος. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε, γίνεται πιο δύσκολη η προσπάθεια. Το γεγονός πως σκόραρε ο Απόλλωνας τον βοήθησε να φέρει το ματς στα μέτρα του.

Κάνουμε μεγάλη συζήτηση για τους κύπριους διαιτητές, σήμερα ο διαιτητής δεν έπεισε ότι είναι ξένος. Γενικότερη ήταν αδύναμη η διαιτησία. Να σταθούμε στους χρόνους καθυστέρησης, στο ότι σφύριξε φάουλ πριν τελειώσει την φάση ο Φαράζ.

Ξανά συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, ευχαριστούμε τον κόσμο και λυπούμαστε που δεν του επιτρέψαμε να χαρεί».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Άιντραχτ σημαίνει… ροντέο!

Άιντραχτ σημαίνει… ροντέο!

«Αίμα και άμμος» έγινε ένα ακόμα ματς της Άιντραχτ! Αν και δέχθηκε τρίτη σερί φορά από τρία γκολ, η ομάδα της Φρανκφούρτης απέσπασε σε «νεκρό» χρόνο το 3-3 από τη Βέρντερ.