Για να μην σβήσει η «φλόγα» της Ευρώπης - Η πιθανή ενδεκάδα του Απόλλωνα χωρίς... Αντόνε

Για να μην σβήσει η «φλόγα» της Ευρώπης - Η πιθανή ενδεκάδα του Απόλλωνα χωρίς... Αντόνε

Με στόχο να μπει ξανά σε τροχιά Ευρώπης ο Απόλλωνας ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ΑΕΚ στο «Άλφαμεγα» (19:00-Cytavision).

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι σαν τελικός αφού βρίσκονται στο -8 από την ομάδα της Λάρνακας που είναι στην τρίτη θέση, η οποία οδηγεί και στην Ευρώπη. Σε περίπτωση νίκης θα μειώσουν στο -5 και θα διατηρήσουν τις ελπίδες του για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η ομάδα της Λεμεσού δεν θα έχει στον πάγκο τον προπονητή της Μπογκντάν Αντόνε, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με την Πάφο με τον Μάρκο Μπαρούν να αναλαμβάνει το κοουτσάρισμα του Απόλλωνα.

Για ακόμη ένα παιχνίδι αναμένεται μεγάλη προσέλευση από τον κόσμο των κυανόλευκων στο νέο γήπεδο της Λεμεσού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Απόλλωνας αναμένεται να παραταχθεί με τους Γιοβάνοβιτς κάτω από τα δοκάρια και Φιλιώτης, Εκπολό, Πεϊμπέρνς και Ρομπέρζ στην άμυνα. Σε περίπτωση που ο Πεϊμπέρντς δεν είναι απόλυτα έτοιμος θα πάει δεξιά ο Μαυρίας, αριστερά ο Φιλιώτης και στα στόπερ οι Εκπολό και Ρομπέρζ.

Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Κολ και Χάμπος με τους Βα και Ουάρντα στα δύο άκρα.

Ο Ίλιεφ θα αγωνιστεί σε ρόλο δεκαριού πίσω από τον προωθημένο Πίττα.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η ντροπή της Χιχόν: Πώς και γιατί εφαρμόστηκε η κοινή ώρα έναρξης την τελευταία αγωνιστική στα Μουντιάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ντροπή της Χιχόν: Πώς και γιατί εφαρμόστηκε η κοινή ώρα έναρξης την τελευταία αγωνιστική στα Μουντιάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Βρισκόμαστε στις 25 Ιουνίου του 1982. Η 12η έκδοση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα της Ισπανίας βρίσκεται εν εξελίξει και το παιχνίδι ανάμεσα σε Δυτική Γερμανία και Αυστρία για το δεύτερο γκρουπ στο «Ελ Μολινόν» στη Χιχόν έχει μόλις ολοκληρωθεί.