Μίλαν: Συμφώνησε με τον Λεάο για να ανανεώσει μέχρι το 2028

Μίλαν: Συμφώνησε με τον Λεάο για να ανανεώσει μέχρι το 2028

Ο Ραφαέλ Λεάο έχει γίνει στόχος μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων όμως η Μίλαν φρόντισε να διώξει όλες τις σειρήνες που ηχούσαν στα αυτιά του, αφού ήρθε σε συμφωνία μαζί του για να υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2028.

Η Μίλαν βρίσκεται στα ημιτελικα του Champions League και διεκδικεί την επιστροφή της στο θρόνο της Ευρώπης μετά από 16 χρόνια και ένας από τους βασικούς συντελεστές της εξαιρετικής φετινής πορείας της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση δεν είναι άλλος από τον Ραφαέλ Λεάο.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ ήταν κομβικός στο ματς του "Ντιέγκο Μαραντόνα" απέναντι στην Νάπολι που έφερε την πρόκριση στους "4" και από τα σημεία αναφοράς στους ροσονέρι τη φετινή σεζόν (13 γκολ και 12 ασίστ σε 41 ματς σε όλες τις διοργανώσεις), με τη διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον δέσει στο "Σαν Σίρο" και να το πετυχαίνει.

 
 
Sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ποστάρισμα γεμάτο νόημα από τον Ολυμπιακό: «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

Ποστάρισμα γεμάτο νόημα από τον Ολυμπιακό: «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

Ο Ολυμπιακός με ένα ποστάρισμά του στα social media μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, έστειλε μήνυμα ενόψει της συνέχειας.