Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Άλτμαν, φιλοξενεί η ιστοσελίδα nemzetisport.hu
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά οι πιο σημαντικές τοποθετήσεις του:
«Ο Άνταμ Γκιούρτσο είναι ο συγκάτοικός μου. Έχουμε μια εξαιρετική σχέση, είναι ένας υπέροχος τύπος και ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, μια δύναμη για την ομάδα μας. Ο Νεμάνια Νίκολιτς ήρθε πριν από τρεις μήνες, η προσέγγισή του για το ποδόσφαιρο είναι υποδειγματική, τον θαυμάζω. Τους μιλάω πολύ για το ουγγρικό ποδόσφαιρο. Όπου κι αν πάμε με την ομάδα, φέρνουμε καλή φήμη στο ουγγρικό ποδόσφαιρο».
Αναφορικά για το μέλλον του και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ουγγρικό πρωτάθλημα: «Γιατί όχι; Έχω πάει στη Βουδαπέστη, είναι μια πολύ ωραία πόλη, μου αρέσει η χώρα. Έχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιό, αυτή τη στιγμή έχω μόνο την ΑΕΚ Λάρνακας στο μυαλό μου, αλλά είναι πιθανό ότι μια μέρα θα παίξω ποδόσφαιρο στην Ουγγαρία».
Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Παίζω ως 10άρι ή ως κρυφός επιθετικός, αλλά και ως αριστερό εξτρέμ δεν είναι ξένη… θέση για μένα. Τι χαρακτηρίζει το παιχνίδι μου; Ότι πάντα θέλω να κερδίζω! Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Είμαι ομαδικός παίκτης, στόχος μου είναι πάντα να παίρνω τους τρεις βαθμούς, είμαι χαρούμενος αν μπορώ να συνεισφέρω με ένα γκολ ή μια ασίστ. Αυτή τη στιγμή είμαστε τρίτοι στο πρωτάθλημα, αλλά είμαστε μόνο τρεις βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση και θα παλέψουμε για το τρόπαιο μέχρι το τέλος».
Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα
Η ΚΟΠ με ανακοίνωση της ενημέρωσε ότι ο αγώνας Δόξα-Π.Ο. Αχυρώνας Ονήσιλος στη Β' κατηγορία που δεν είχε διεξαχθεί στις 25 Οκτωβρίου λόγω απουσίας γιατρού ορίστηκε για την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου μετά από επιστολή της φιλοξενούμενης ομάδας!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/11 @ 20:05
Με προπόνηση που έγινε σήμερα στην «ΑΕΚ Αρένα», η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό (06/11, 19:45) εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Αμπερντίν, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League.
05/11 @ 13:21
Για τον αγώνα με την ΑΕΚ προετοιμάζονται οι φίλοι της στην Αμπερντίν, που αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στο παιχνίδι στην ΑΕΚ Αρένα.
05/11 @ 17:07
Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε σήμερα στις 17:00 στην Αίθουσα Τύπου της «ΑΕΚ Αρένα» ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ενόψει της αυριανής (06/11, 19:45) εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο την Αμπερντίν, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League. Τους ποδοσφαιριστές της Λαρνακιώτικης ομάδας εκπροσώπησε ο Γιώργος Ναούμ.
04/11 @ 18:13
Ανάρτηση από τους οργανωμένους της ΑΕΚ ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνα σε ποδόσφαιρο και καλαθόσφαιρα.
04/11 @ 17:01
Ανακοίνωση από την ΑΕΚ για τον επαναληπτικό αγώνα της Κ19 στο Youth League.
04/11 @ 12:54
Από την Τσεχία η διαιτητική ομάδα για το ΑΕΚ-Αμπερντίν.
BEST OF THEMASPORTS