Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει:
«Αλήθεια, πόσα πράγματα μπορούν να σε κάνουν να δακρύσεις;;;
Όταν με 10 παίκτες πήραμε εκείνη την μάγκικη νίκη απέναντι στον Αχυρώνα-Ονίσηλο ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας ήρθε και μου είπε "Δεν το πιστεύω, η μισή κερκίδα δακρύζει". Βουτηγμένος ήδη στις σκέψεις και στις δουλειές για το επόμενο παιχνίδι, δεν έδωσα και τόση σημασία. Άλλωστε συνηθίζετε όσο πιο κοντά βρίσκεσαι στις εξελίξεις, να μην μπορείς εύκολα να αντιληφθείς πόσο επηρεάζουν τον κόσμο γύρω σου.
Όταν το περασμένο Σάββατο το παιχνίδι τελείωσε, όταν η πίεση όλης της χρονιάς κάπου έφευγε, όταν μπορούσα πλέον να δω καθαρά, είδα το πόσο έχει μεγαλώσει αυτό το Σωματείο. Σίγουρα το μεγάλωσε το ότι κατάφερε να διεκδικήσει την άνοδο, σίγουρα το μεγάλωσε η μάζα του κόσμου που προσελκύει στο γήπεδο, αλλά εκείνο που πέραν πάσης αμφιβολίας δείχνει το ότι έχει μεγαλώσει, είναι εκείνα τα δάκρυα σε γήπεδο και κερκίδα.
Εκείνα τα περήφανα από συγκίνηση δάκρυα για τον τεράστιο αγώνα που δώσαμε, εκείνα τα δάκρυα που συνοδεύονταν από χειροκρότημα των παικτών στο Λαό και του Λαού στους παίκτες. Δάκρυα, όχι κλάματα σαν παιδάκια που τους πήραν το γλυφιτζούρι, δάκρυα που δεν θα γλυτώναμε οποίο και αν ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα, αφού η περηφάνια και η συγκίνηση στο τέλος της μάχης θα ήταν η ίδια.
Δάκρυα που έβγαλαν την πίεση που είχαν όλοι αυτές τις όμορφες μέρες και όταν λέω όλοι εννοώ όλοι. Γιατί συνήθως στο ποδόσφαιρο η πίεση πέφτει πάνω στην ποδοσφαιρική ομάδα, σε αυτό το Σωματείο όμως, που ανήκει σε όλους μας, που το νιώθουν όλοι παιδί τους, σπλάχνο τους, ο καθένας ζει, αναπνέει και δουλεύει για να το δει να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Αυτή η σύνδεση του Σωματείου με τον ιδιοκτήτη Λαό του είναι που προκαλεί αυτά τα συναισθήματα και συμπαρασύρει όλους όσους αποτελούν αυτό το οικοδόμημα.
Ήδη από την επόμενη μέρα έχουμε όλοι σκύψει κεφάλι συνεχίζοντας την δουλειά, αχόρταγοι όπως πάντα για να πετύχουμε νέα πράγματα, χωρίς ίχνος απογοήτευσης. Άλλωστε για να είμαστε ειλικρινείς τίποτα δεν μπορεί να μας ρίξει όταν βρήκαμε τα πόδια μας μετά την μεγαλεία απώλεια του '18.
Τα δάκρυα της πίκρας και της αδικίας των μαύρων ημερών του '18 πότισαν τον σπόρο που φυτέψαμε και καταφέραμε να γίνει δέντρο. Για αυτό και τα δάκρυα της συγκίνησης και της περηφάνιας του περασμένου Σαββάτο θα ποτίσουν τις ρίζες αυτού του δέντρου για να ψηλώσει και να πλατύνει, αυτό αποτελεί ΥΠΟΣΧΕΣΗ.
Υ.Γ 1 - Αύριο η ώρα 10:00 στο Κοινοτικό Γήπεδο Αραδίππου η ομάδα των K19 με νίκη παίρνει το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας. Υποχρέωση όλων μας να πάμε να χειροκροτήσουμε τους λεβέντες μας. Η άνοδος στην Α' Κατηγορία που ήδη ήρθε είναι απόδειξη την σωστής δουλειάς που γίνεται σε ολόκληρο το οικοδόμημα.
Υ.Γ 2 - Την Κυριακή μετά των αγώνα στο κεντρικό σύνδεσμο της ΘΥΡΑ 9 για να κλείσουμε την χρόνια μαζί παίκτες, τεχνικό επιτελείο και Λαός.
Υ.Γ 3 - Τα 5 χρόνια του Σωματείο μας θα εορταστούν όπως πρέπει για αυτό και την Δευτέρα 29 Μαϊου 2023 μην κανονίσετε τίποτα.
Υ.Γ 4- Πολλής κόσμος που μπορεί να μην ήρθε τα προηγούμενα χρόνια ακολούθησε φέτος την ομάδα. Κάποιους χθες τους είδα με βουρκωμενα μάτια στη κερκίδα. Αυτό είναι η μεγαλύτερη μας νίκη γιατί τα δάκρυα όχι μόνο όσο ακολουθούν την ομάδα χρόνια αλλά και όσον ήρθαν φέτος, δείχνει ότι αυτή η ομάδα, αυτό το Σωματείο, αγαπήθηκε και θα αγαπηθει ακόμη περισσότερο από τις Λαϊκές μάζες».