Επτά αλλαγές ο Σοφρώνης!

Επτά αλλαγές ο Σοφρώνης!

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Σοφρώνης Αυγουστή προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα της Ομόνοιας, κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Κύπριος κόουτς κράτησε μόλις τέσσερις στην ενδεκάδα τους Φαμπιάνο, Ανσαριφάρντμ, Σράντι και Παναγιώτου.

Τα νέα πρόσωπα είναι οι Μάθιους, Γιούστε, Λέτσιακς, Μπασιρού, Ντισκερούντ, Κακουλλής και Λοϊζου. Στον πάγκο έμειναν οι Κίτσος, Ζαχαρίου, Λανγκ, Μπεσεντίν, Μίλετιτς και Χάμπος που είχαν αγωνιστεί βασική κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ ο Κούσουλος είναι εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έρχεται νέα προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες - Πώς θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Έρχεται νέα προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες - Πώς θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα εξασθενούν για σήμερα, ωστόσο αναμένεται να εκδοθεί νέα προειδοποίηση για την Παρασκευή, κυρίως για ισχυρές και παρατεταμένες καταιγίδες στα νότια και δυτικά παράλια, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο λειτουργός του Τμήματος Μετεωρολογίας, Αντρέας Χατζηγεωργίου.