ThemasportsΈξι αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού για τον αποψινό (19:00) επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό έκανε ο Νεντίμ Τούτιτς, σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Συγκεκριμένα, οι Πεχλιβάνης, Κυριάκου, Γκόρουπετς, Καλίλι, Χαραλάμπους και Ντουρμισάι, πήραν τις θέσεις των Σάλι, Χριστοδούλου, Δόση, Σλόγκαρ, Χέντρικς και Κορομά.
Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του δηλώνει ο προπονητης της Εθνικής μας Απόστολος Μάντζιος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/06 @ 18:19
Την καταρχήν συμφωνία του με τον 28χρονο Πορτογάλο αμυντικό Henrique Martins Gomes ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας.
02/06 @ 11:51
Την καταρχήν συμφωνία του με τον 24χρονο Γεωργιανό επιθετικό Revaz Injgia που στέφθηκε πρωταθλητής με τον Απόλλωνα τη σεζόν 2021-2022 ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας!
01/06 @ 11:55
Ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια από τους οργανωμένους του Ολυμπιακού Λευκωσίας για τα γενέθλια της ομάδας
01/06 @ 10:50
Γιορτάζει σήμερα ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ο οποίος κλείνει 94 χρόνια ζωής
29/05 @ 13:25
Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοίνωσε τον νέο τεχνικό διευθυντή ακαδημιών
28/05 @ 12:20
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας Πάρης Φωκαίδης μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0
BEST OF THEMASPORTS