Στο Ετήσιο Διεθνές Τουρνουά Μπάντμιντον ο Ανδρέας Μιχαηλίδης

Στο Ετήσιο Διεθνές Τουρνουά Μπάντμιντον ο Ανδρέας Μιχαηλίδης

Στο Ετήσιο Διεθνές Τουρνουά Μπάντμιντον «Cyprus 2023» παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης και το μέλος του ΔΣ Ανδρόνικος Ανδρονίκου την Παρασκευή 21 Απριλίου, εκπροσωπώντας τον Οργανισμό.

 

 

Στο τουρνουά που διεξήχθη στο Πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης» 21-23 Απριλίου συμμετείχαν πέραν των 100 αθλητών και αθλητριών από 21 χώρες και 3 ηπείρους. Τον Πρόεδρο του ΚΟΑ και το μέλος του ΔΣ υποδέχτηκε ο Αντιπρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπάντμιντον Παναγιώτης Χατζηπαντελής με τους συνεργάτες του. Η ηγεσία του ΚΟΑ ήταν παρούσα στην έναρξη του τουρνουά, πιστοποιώντας τη διαρκή στήριξη του Οργανισμού προς την Ομοσπονδία και προς το άθλημα.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Αγριεμένη Πορτογαλία και ιστορικός Ρονάλντο έδωσαν απαντήσεις με πεντάρα!

Αγριεμένη Πορτογαλία και ιστορικός Ρονάλντο έδωσαν απαντήσεις με πεντάρα!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε δύο γκολ, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει σε έξι διαφορετικά Μουντιάλ οδήγησε την Πορτογαλία σε μια πειστική αντίδραση (5-0) κόντρα στο Ουζμπεκιστάν.