Αρχική>ΟΜΟΝΟΙΑ>Πήγαν στην προπόνηση και έστειλαν μήνυμα: «Όσο κι αν μας πολεμάτε κρατώντας μας μακριά απ’ τα γήπεδα, εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα»
Ανακοίνωση από τους Limassol Shamrocks ενόψει του αυριανού ημιτελικού κόντρα στην Πάφος FC. Οι οπαδοί της Ομόνοιας πήγαν στην σημερινή προπόνηση για να εμψυχώσουν τους παίκτες της ομάδας τους.
Παρευρεθήκαμε σήμερα όπως αρμόζει η περίσταση στην τελευταία προπόνηση πριν τον κρίσιμο ημιτελικό. Μεταφέραμε με τον παλμό μας το μήνυμα πρόκρισης στους παίχτες δείχνοντας τους έμπρακτα την στήριξή μας.
Όσο κι αν μας πολεμάτε κρατώντας μας μακριά απ’ τα γήπεδα, εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα. Η θέση μας σαν οπαδοί είναι στα τσιμέντα, συνεπώς θα παλέψουμε για την δικαίωση και την επιστροφή μας.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 7 - ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ
YΓ. Όσοι μας ξέγραψαν λογάριασαν λάθος. Η ώρα πλησιάζει...
LIMASSOL SHAMROCKS - TLR 48 - LARNACA GREEN SUPPORTERS
Τους βαθμούς που χρειάζεται μία ομάδα για να μπει στην 8άδα αλλά και την 24άδα της League Phase του Conference League, βάσει των νέων υπολογισμών του Football Rankings.