Υποψήφιος για τον πάγκο της Παρί ο Τιάγκο Μότα!

Υποψήφιος για τον πάγκο της Παρί ο Τιάγκο Μότα!

Με τον Κριστόφ Γκαλτιέ να έχει χάσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης στην Παρί Σεν Ζερμέν, ονόματα που αφορούν τους υποψήφιους αντικαταστάτες του συνεχίζουν να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Οι Άραβες εξετάζουν εδώ και καιρό τις επιλογές τους, με την ιταλική «Gazzetta dello Sport» να φέρνει στο προσκήνιο τον Τιάγκο Μότα!

Ο 40χρονος Ιταλός, ο οποίος φόρεσε και τη φανέλα των Παριζιάνων από το 2012 έως και το 2018, κάθεται στον πάγκο της Μπολόνια από τον Σεπτέμβριο του 2022 και φέτος την έχει φέρει μέχρι την 8η θέση της βαθμολογίας στη Serie A.

'Εχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της πρώην ομάδας του με την πολύ καλή δουλειά που έχει παρουσιάσει στη γειτονική μας χώρα και δεν αποκλείεται να τον δούμε να επιστρέφει στη γαλλική πρωτεύουσα.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ματς για γερά νεύρα στο Ανοέτα, μεγάλη νίκη της Σοσιεδάδ επί της Μπαρτσελόνα

Ματς για γερά νεύρα στο Ανοέτα, μεγάλη νίκη της Σοσιεδάδ επί της Μπαρτσελόνα

Δοκάρια, ακυρωμένα γκολ και συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με τη Σοσιεδάδ να επικρατεί 2-1 της Μπαρτσελόνα για την 20ή αγωνιστική της La Liga.