Η αποτυχημένη σεζόν του Ρονάλντο και της Αλ Νασρ δεν έχει τέλος! Μετά την ήττα και από την Αλ Γουαχντά (24/4,0-1), ο Πορτογάλος συνεχίζει το σερί των κακών εμφανίσεων και πλέον βλέπει τα τρόπαια με… τα κιάλια.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Αλ Νασρ αποκλείστηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου του Βασιλιά γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Αλ Γουαχντά. Παρά το ότι η αντίπαλος έπαιζε με 10 παίκτες από το 53ο λεπτό του αγώνα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν μπόρεσε να κάνει τα… μαγικά του απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται 11 θέσεις πιο κάτω στην βαθμολογική κατάταξη του πρωταθλήματος.

Ο «πικρός» αυτός αποκλεισμός από το Κύπελλο, έρχεται να προστεθεί σε ακόμα μια μεγάλη αποτυχία, αυτή του Supercup. Στις 26 Ιανουαρίου του 2023, η Αλ Ιτιχάντ είχε επικρατήσει εύκολα με 3-1 απέναντι στην ομάδα του 38χρονου αστέρα, με τον ίδιο να μην καταφέρνει να σκοράρει ούτε μία φορά σε όλο το ματς.  

Η κακή εμφάνιση της Αλ Νασρ εκείνο το βράδυ, όπως ήταν αναμενόμενο τους κόστισε το «εισιτήριο» για τον τελικό της διοργάνωσης. Η τελευταία φορά που η ομάδα του CR7 είχε αναδειχθεί νικήτρια του Saudi Super Cup ήταν το 2021, καθώς όπως φέτος έτσι και πέρυσι η ομάδα του Ριάντ δεν είχε μπορέσει να φτάσει μέχρι τον τελικό.  

Τα… δεινά της Αλ Νασρ δεν σταματούν εκεί. Η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας έχει αρχίσει σιγά σιγά να απομακρύνεται. Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο με 53 βαθμούς βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση απέχοντας μόλις τρεις από τη πρωτοπόρο Αλ Ιτιχάντ, η οποία ωστόσο έχει αγώνα λιγότερο.

Ο κάποτε ασταμάτητος Ρονάλντο, κινδυνεύει να ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν χωρίς να πανηγυρίσει ούτε ένα τρόπαιο. Επιπλέον, δύσκολα είναι τα πράγματα για τον ίδιο και σε προσωπικό επίπεδο, διότι στα τελευταία οχτώ παιχνίδια του, έχει βρει δίχτυα μόνο δύο φορές. Το γεγονός αυτό αποτελεί μεγάλη έκπληξη για έναν παίχτη που το 2022 αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών…

Οι οπαδοί της ομάδας δεν διστάζουν να εκφράσουν τα παράπονά τους για την μεταγραφή του Πορτογάλου φορ. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνουν λόγο για μία αχρείαστη προσθήκη που δεν έχει προσφέρει μέχρι στιγμής τίποτα στην Αλ Νασρ.

Πράγματι, το τελευταίο διάστημα ο ίδιος γίνεται πρώτο θέμα και πρωταγωνιστεί κυρίως για την απρεπή συμπεριφορά του, παρά για τα κατορθώματά του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.     

www.bnsports.gr

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έμερι: «Ήταν το όνειρό μας με την Άστον Βίλα το εισιτήριο του Champions League»-ThemaSports
15/05 @ 12:35

Έμερι: «Ήταν το όνειρό μας με την Άστον Βίλα το εισιτήριο του Champions League»

Για την παρουσία της Άστον Βίλα στην πρώτη τετράδα που εξασφαλίζει θέση στο Champions League μίλησε ο Ουνάι Έμερι.

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ θέλει να θυμάται κάθε γωνιά του Άνφιλντ (Βίντεο)-ThemaSports
15/05 @ 12:20

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ θέλει να θυμάται κάθε γωνιά του Άνφιλντ (Βίντεο)

Ο Γιούργκεν Γκλοπ, θα αποχαιρετήσει την Λίβερπουλ, την Κυριακή (19/05), έπειτα από εννέα χρόνια παρουσίας στον πάγκο της. Ο Γερμανός, βρέθηκε στο "Άνφιλντ" για να απολαύσει τις τελευταίες του στιγμές στο γήπεδο ως προπονητής της ομάδας και συγκλόνισε τους οπαδούς με το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Champions League: Το City Group πρέπει να πουλήσει τις μετοχές της Ζιρόνα για να παίξει στην κορυφαία διασυλογική διοργάνωση-ThemaSports
15/05 @ 11:45

Champions League: Το City Group πρέπει να πουλήσει τις μετοχές της Ζιρόνα για να παίξει στην κορυφαία διασυλογική διοργάνωση

Η ταυτόχρονη παρουσία της Μάντσεστερ Σίτι και της Ζιρόνα στο Champions League της σεζόν 2024/25 αναγκάζει τους ανθρώπους του City Group στην πώληση των μετοχών των Ισπανών.

Τότεναμ: Ο Ποστέκογλου τα έβαλε με έναν οπαδό στη διάρκεια του αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι (Βίντεο)-ThemaSports
15/05 @ 10:20

Τότεναμ: Ο Ποστέκογλου τα έβαλε με έναν οπαδό στη διάρκεια του αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι (Βίντεο)

Στη διάρκεια του αγώνα της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Σίτι ο Ποστέκογλου έξαλλος τα έβαλε με έναν οπαδό της ομάδας του.

Ρεάλ - Αλαβές 5-0: Νέο πάρτι για την πρωταθλήτρια με το βλέμμα στον τελικό-ThemaSports
15/05 @ 00:26

Ρεάλ - Αλαβές 5-0: Νέο πάρτι για την πρωταθλήτρια με το βλέμμα στον τελικό

Η Ρεάλ κατέκτησε μαθηματικά τον τίτλο στην La Liga αλλά δεν κατεβάζει στροφές, με την ομάδα του Αντσελότι να φιλοδωρεί με πέντε γκολ την Αλαβές στο "Μπερναμπέου" (5-0) και να δείχνει τις διαθέσεις της ενόψει του τελικού του Champions League.

Επίσημο: Στο Champions League η Άστον Βίλα!-ThemaSports
15/05 @ 00:10

Επίσημο: Στο Champions League η Άστον Βίλα!

Μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Τότεναμ, η Άστον Βίλα εξασφάλισε το "εισιτήριο" της για το Champions League και την επιστροφή στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, έπειτα από το 1983.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ