Άλμα 12 θέσεων από τον Παύλο Κοντίδη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Hyeres

Άλμα 12 θέσεων από τον Παύλο Κοντίδη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Hyeres

Από την 22η στη 10η θέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Hyeres ανέβηκε την Τρίτη (25/4) ο Παύλος Κοντίδης.

Με μια 2η και μια 4η θέση την Τρίτη (25/4) ο Παύλος Κοντίδης έκανε άλμα 12 θέσεων στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Hyeres και ανέβηκε στη 10η θέση γενικής από την 22η που ήταν τη Δευτέρα (24/4).

Ο αγώνας συνεχίζεται με ακόμα δύο ιστιοδρομίες κάθε μέρα εως και την Παρασκευή (28/4) όπου οι πρώτοι δέκα θα προκριθούν για την κούρσα μεταλλίων του Σαββάτου (29/4).

Ο Κοντίδης έχει κερδίσει δύο φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Hyeres (2017, 2022), που ειναι η πιο σημαντική ετήσια συνάντηση της ιστιοπλοϊας παγκοσμίως.

Ο Κοντίδης έχει 26 βαθμούς. Πρώτος ειναι ο Βρετανός Hanson με 3β ενώ ακολουθούν ο Αυστραλός Finn με 5β όσους και ο Βρετανός Whiteley. Στην πρώτη 10αδα ειναι τρεις Αυστραλοί και τρεις Βρετανοί αθλητές.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έσωσε τον βαθμό κόντρα στη Νιούκαστλ με ήρωα Ρομέρο η Τότεναμ!

Έσωσε τον βαθμό κόντρα στη Νιούκαστλ με ήρωα Ρομέρο η Τότεναμ!

Η Τότεναμ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στην έδρα της Νιούκαστλ, όμως τελικά κατάφερε να δραπετεύσει από το St. James' Park με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2), χάρη σε buzer-beater του Ρομέρο!

BEST OF THEMASPORTS